Kontra teknigi debriyaj mi????puhahahah. ..Sen cok yaşa ya..2007 gsx r600 e karburator ayarı yap dediginden sonraki en büyük bomban da bu oldu.
Ne güldüm yaw..
Kontra tekniği / Debriyaj
Nasıl olacak o
Karşısındaki insan hakkında bir bilgisi olmadığı halde bu şekilde ahkam kesen zihniyet karşıdan çok cool görünüyor.
Herhalde okunan kitaplar birkaç metreyi geçtikten sonra üslupta böyle bir etki bırakıyor.
Bana biri cevap yazmış ama kim ne yazmış anlayamadım?![]()
Konuya çok yabancı olduğum için nasıl anlatacağımı bilemedim.Hakkımda bi halt bildiğin ettiğin yok terbiyesizlik etme eğer bilgin varsa iki kelime yaz yoksa burada klavye delikanlılığı yapma.Benim okuduğum kitaplar senin boyunu geçer sıkma canını
direk yeri öpersin aga ne dion sen
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
senin o hareketi yapablmen için motoru yatrp direksiyonu viraj dışına kırıp sonra gazı koklemen gerek.
hem viraj içine kırıp hemde gaz koklersen düşersin. zaten demişsin Düşersen mesuliyet kabul etmem diye sürücülere yanlş bilgi verme.
Bu mesaja hitaben yazılmıştır.![]()
Olay yanlış anlaşılmış.
Konu sahibinin demek istediği motorun durduğu yerde dar alanda , yön değiştirebilmek için , ön tarafın sabit kalıp arkayı kaydırıp döndürmek.
Diğer bir değişle LASTİK YAKMAK.
Olay şu şekilde olur ;
Motoru çalıştırıp, debriyajı sıkıp 1. vitese takıyorsunuz.
Ön freni sonuna kadar sıkıyorsunuz. Eğer az sıkarsanız motor fırlayabilir.
Motora mümkense oturmayın , yükünüzü öne verin.
Daha sonra debriyajı bırakırken, epey gaz veriyorsunuz. Bu kadar .
Buna aynı zamanda LASTİK YAKMAK denir.
Fakaaatt size tavsiyem. Eğer amacınız dar alanda manevra yapabilmek ise daha ucuz ve basit yolu var.
Motor çalışmıyorken yan ayaklığı açın.
Ayaklığın olduğu tarafa geçin.
Motoru kendinize doğru çekin , motorun lastikleri yerden kesilecektir. Sizde istediğiniz tarafa oynatabilirsiniz.
Olay yanlış anlaşılmış.
Konu sahibinin demek istediği motorun durduğu yerde dar alanda , yön değiştirebilmek için , ön tarafın sabit kalıp arkayı kaydırıp döndürmek.
Diğer bir değişle LASTİK YAKMAK.
Olay şu şekilde olur ;
Motoru çalıştırıp, debriyajı sıkıp 1. vitese takıyorsunuz.
Ön freni sonuna kadar sıkıyorsunuz. Eğer az sıkarsanız motor fırlayabilir.
Motora mümkense oturmayın , yükünüzü öne verin.
Daha sonra debriyajı bırakırken, epey gaz veriyorsunuz. Bu kadar .
Buna aynı zamanda LASTİK YAKMAK denir.
Fakaaatt size tavsiyem. Eğer amacınız dar alanda manevra yapabilmek ise daha ucuz ve basit yolu var.
Motor çalışmıyorken yan ayaklığı açın.
Ayaklığın olduğu tarafa geçin.
Motoru kendinize doğru çekin , motorun lastikleri yerden kesilecektir. Sizde istediğiniz tarafa oynatabilirsiniz.