Motorun arka tekerini kaydırarak döndermek?

Kontra teknigi debriyaj mi????puhahahah. ..Sen cok yaşa ya..2007 gsx r600 e karburator ayarı yap dediginden sonraki en büyük bomban da bu oldu.
Ne güldüm yaw..

Viraja girerken gidonu ters tarafa iterken debriyajı sıkacaksın sonra gaz verip birden bırakacaksın ( viraj içinde) , sonra bir tünel ve ucunda sana huzur veren bir ışık göreceksin. O ışığa gitmen gerek yoksa arafta kalırsın ... :queen:

Motosikletle güzel geziler yapmak varken, neden akrobasi denemeleri yapma gereği duyulur merak ediyorum. Konuyu okurken sevdiğim eski bir türkü aklıma geldi. Aliye Akkılıç severlere gelsin;
O Yana Da Dönder Sar Beni

Son düzenleme:
Bana biri cevap yazmış ama kim ne yazmış anlayamadım? :)

Karşısındaki insan hakkında bir bilgisi olmadığı halde bu şekilde ahkam kesen zihniyet karşıdan çok cool görünüyor.
Herhalde okunan kitaplar birkaç metreyi geçtikten sonra üslupta böyle bir etki bırakıyor.

Olay yanlış anlaşılmış.

Konu sahibinin demek istediği motorun durduğu yerde dar alanda , yön değiştirebilmek için , ön tarafın sabit kalıp arkayı kaydırıp döndürmek.
Diğer bir değişle LASTİK YAKMAK.

Olay şu şekilde olur ;

Motoru çalıştırıp, debriyajı sıkıp 1. vitese takıyorsunuz.
Ön freni sonuna kadar sıkıyorsunuz. Eğer az sıkarsanız motor fırlayabilir.
Motora mümkense oturmayın , yükünüzü öne verin.
Daha sonra debriyajı bırakırken, epey gaz veriyorsunuz. Bu kadar .
Buna aynı zamanda LASTİK YAKMAK denir.

Fakaaatt size tavsiyem. Eğer amacınız dar alanda manevra yapabilmek ise daha ucuz ve basit yolu var.
Motor çalışmıyorken yan ayaklığı açın.
Ayaklığın olduğu tarafa geçin.
Motoru kendinize doğru çekin , motorun lastikleri yerden kesilecektir. Sizde istediğiniz tarafa oynatabilirsiniz.

Bana biri cevap yazmış ama kim ne yazmış anlayamadım? :)

Bu mesaja hitaben yazılmıştır. :)

Konuya çok yabancı olduğum için nasıl anlatacağımı bilemedim.Hakkımda bi halt bildiğin ettiğin yok terbiyesizlik etme eğer bilgin varsa iki kelime yaz yoksa burada klavye delikanlılığı yapma.Benim okuduğum kitaplar senin boyunu geçer sıkma canını

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
direk yeri öpersin aga ne dion sen

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------

senin o hareketi yapablmen için motoru yatrp direksiyonu viraj dışına kırıp sonra gazı koklemen gerek.
hem viraj içine kırıp hemde gaz koklersen düşersin. zaten demişsin Düşersen mesuliyet kabul etmem diye sürücülere yanlş bilgi verme.

.d.dd denedin mi ki düşersin diyosun kardeş zaten bunu kime desem olm delimisin düşersin la falan diyorlar bununla ilgili video çekmenin vakti geldi :)

Olay yanlış anlaşılmış.

Konu sahibinin demek istediği motorun durduğu yerde dar alanda , yön değiştirebilmek için , ön tarafın sabit kalıp arkayı kaydırıp döndürmek.

Olay şu şekilde olur ;

Fakaaatt size tavsiyem. Eğer amacınız dar alanda manevra yapabilmek ise daha ucuz ve basit yolu var.
Motoru kendinize doğru çekin , motorun lastikleri yerden kesilecektir. Sizde istediğiniz tarafa oynatabilirsiniz.

Eh be abicim sağol

motorun döndürecegin tarafın tam tersine dogru yatır ön freni sık debriyajı bırak gaz ver bu kadar fazla verme ama 360 derece dönme

Olay yanlış anlaşılmış.

Olay şu şekilde olur ;

Yalnız bunu yan ayakla yapmayın bence. Kapanır falan ondan sonra 100+ kiloluk motor kucağınızda kalır. :queen: Orta sehpa daha güvenli ama her motorda yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar