Aracıma arkadan çarptırttım

Biz motor sürücülerinin içinde bi tane akıllı yok :queen:
hepimizin içinde gizlide olsa bi psikopat yatıyor...

AS950 alıp yola bakmadan atlayan otomobil şoförleri varya... onlara yandan çarpmak istiyorum.

:) :) :) :) :)

Şaka lan şaka töbe töbe yav. :)

Yaptiginiz dogru degil elbet de. Ama Ben de yapmak isterdim eger elimden gelen oysa :)

bebenin biri bi hayal kurdu yazdı bikaç arkadaşda inandı oynuyorlar :queen: motosiklet.net ne hale geldin bee. yazık

bebenin biri bi hayal kurdu yazdı bikaç arkadaşda inandı oynuyorlar :queen: motosiklet.net ne hale geldin bee. yazık

33610_terim-facepalm.gif

arkadan vuran her zaman haksızdır kendini ayarla 80 km hızla gidiyorsan 40 metre ara bırak diye sınav sorusu çıkıyor

Eline sağlık arkadaşım çok iyi yapmışsın. Bende ordaki yolu kullanırım bi ton ayı dikkatsizce motorlulara düşmanca kullanıyo orda. Bende bugün saat 18:00-19:00 gibi fln ordan geçtim. Önüne kıran otobüsler mi ararsın, taksiler mi her şey var orda.

Filmlerde olur ya adam yaptığını hayal eder buradada böyle olmuş :) Sallamasyon konu...

Açtığını konular giderek saçma bir senaryoya dönüşüyor. Ilgi çekmek veya arkadaş bulmaya mi çalışıyorsun küçük insan.

Sevilesi adam dh'de özellikle otomobil bölümde seni pek sevmiyorlar ona göre.

Tutanak tuttuk demişsin. Elinde tutanak var ama plakaya bakmadın bilmiyorsun? Konu hayal ürünüdür dağılalım arkadaşlar :farao:
Arkadaşım araç kuzenimin Edirne'ye gitti kaza olduğu gün tutanak her şey onda bu kadar merak ediyorsan arayıp sorarım.

Filmlerde olur ya adam yaptığını hayal eder buradada böyle olmuş :) Sallamasyon konu...
Böyle düşünmeye devam edin :)

Açtığını konular giderek saçma bir senaryoya dönüşüyor. Ilgi çekmek veya arkadaş bulmaya mi çalışıyorsun küçük insan.
Arkadaş edinmek için böyle konular açmama gerek yok kaldıki zaten kimse mesaj atmadı :king:

Sevilesi adam dh'de özellikle otomobil bölümde seni pek sevmiyorlar ona göre.
Farkındayım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar