Arkadaşlar motorumu aldim sonunda 2011beyaz GTR. Fakat alirken üzerinde el yapimi abart bir egsoz vardi. Kendime sovdurmek istemedigim icin, Bu egsozu söktürüp orijinalini taktik ama ses 0 oldu aklimda susturuculu tiger egzoz var, acaba motorun sesini bastirip yeteri toklukla ses alabilirmiyim, tecrübeli arkadaşlar yardimci olabilirmi acaba? Çünkü fiyatlari bayagi pahali doğru bir yatirim yapmak istiyorum.
Selamlar dostlar.
250r için sorum olacak.Konu sayısı çok uzun 100 sayfa anca ilerleyebildim.Bir kişide 2006 20000 de bir makine var.2006 olması dolayısıyla km gerçek olduğu konusunda kaygılarım var.Siz kullanıcılar olarak ne dersiniz bu duruma.Ayriyetten o km araçda nelere dikkat etmek gerekir.
Selam,
Hayırlı olsun. Birkaç sayfa geriye gittiğinde, arkadaşlardan birisi güzel bir egzoz takmış. Tok ses var. Hemde fiyatı uygun. Bende bugün aynısını taktım. Daha denemedim. Selamlar
Evet yarım saat bekledikten sonra bile ilk çalışmada biraz tekler gibi oluyor 1 dk geçmeden düzeliyor yani ilk çalışmada devir biraz tekleyerek yükseliyor gibi. Sonucu paylaşırsan sevinirim ne oldu ne bittiİnanmayacaksın ama şuan evden 45 km uzakta senin yaşadığına yakın bir sorunu ben Yaşıyorum. Patpatpat yapıyor, gaz yemiyor, f1 yanıyor istop ediyor. Yarım saat bekleyince çalışıyor, 2-3 km sonra aynısını yapıyor. Tamirci çağırdım Bujileri değiştirdim düzelmedi. Hata kodu çıkmıyor. Servisi aradım beyin olabilir dedi. Araç çağırdım, bekliyorum.
servise bırakcam bakalım sonuç ne çıkacak.
Merhaba;
hyosung gtr250'im rolantide çalışırken deviri sürekli oynuyor bir 2,5 devire çıkıyor sonra da 1'e iniyor artılı eksili çalışıyor yüksek devirde pek bu problem gözükmüyor ne gibi bir sorun olabilir nasıl yaptırabilirim ve kaç paraya mal olur?
Yeni üye olmuşsunuz, merhaba. Daha önce bu konu içerisinde yüzlerce kez konusun geçti devir saatinin azer bülbül gibi oynama dedeni...
Araştırın diye adilik yapmayacağıml:
Hocam kronik problem diyebileceğimiz; Zamanla buji piposunun çatlama hadisesinden bu olay meydana geliyor. Buji pipo ve başlıklarını dikkatli şekilde inceleyin. Büktüğünüz zaman çatlayan bölgeyi görüceksinizdir. Tanesi 16-7 lira diye hatırlıyorum kanunide.
Yaklaşık 15-30 konu geçmişte NGK uyumlu pipoların kodları paylaşıldı. Aynı paraya onu temin edip değiştirin derim..
Sürüşte gaz yememe-tekleme tarzı bir sorun varmıdır ?
enxdesign, geçmiş olsun. Sorunun kaynağını bulabildinizmi yoksa halen servistemi motor ?
Yeni üye olmuşsunuz, merhaba. Daha önce bu konu içerisinde yüzlerce kez konusun geçti devir saatinin azer bülbül gibi oynama dedeni...
Araştırın diye adilik yapmayacağıml:
Hocam kronik problem diyebileceğimiz; Zamanla buji piposunun çatlama hadisesinden bu olay meydana geliyor. Buji pipo ve başlıklarını dikkatli şekilde inceleyin. Büktüğünüz zaman çatlayan bölgeyi görüceksinizdir. Tanesi 16-7 lira diye hatırlıyorum kanunide.
Yaklaşık 15-30 konu geçmişte NGK uyumlu pipoların kodları paylaşıldı. Aynı paraya onu temin edip değiştirin derim..
Sürüşte gaz yememe-tekleme tarzı bir sorun varmıdır ?
Servise bıraktım, saat geç olmuştu zaten. Yarın bakacağız. İnşallah beyin falan değildir, 1 ay parça bekleriz yoksa
Eğer marş basıp gaz almıyorsa enjeksiyon uçları oksitlenmiş olabilir.Yıkarken su kaçırmış olabilirsin su da enjeksiyon başlarında oksitlenme yapmış olabilir.Öyle ise problem yok..Umarım öyledir.