- Konu Yazar
Yoğun araştırmalar ve forumdaki bilgi alışverişi neticesinde bana en uygun motosiklete karar verdim.
Ve Aldım..
Asıl amaç Cruiser ama motosiklete başlangıç, trafik ve kullanım tecrübesini arttırmak için en az 2 yıl bineceğim safkan Çinli motosikletimle (Salcano Wolf) Ankara yollarındayım.
Motosiklet( 9 taksit): 3.000-TL
Sigorta (Halk): 185,64-TL
Emniyet (Ruhsat,Plaka): 190-TL
Ehliyeti almıştım zaten : 550-TL
Ve Resimler.
Buyruuuuuuun

Malumunuz üzerindeki Lastikler kötü olduğu için ve değerli forum üyelerinin uyarını dikkate alarak lastikleri servisten çıkmadan değiştirttim. Michelin bulamadığım için bulduğum lastiklerin içinde en iyisi olduğunu düşündüğüm Pirelli Dura traction lastikleri aldım. (2.75/18 , 90-90/18 Takımı 180-TL+ 2 adet Sibop 5 TL) Değişim ücreti olarak 40-TL isteyince, çıkan lastikleri servise verip konuyu kapattım. Servis için oldukça kârlı oldu. Bunu gözlerinin parlamasından anladım.

İlk gün sadece 20km yapabildim. Malum Ankara hala soğuk.

Siz sormadan söyleyeyim.
Ekipmanları unutmadım tabi.. Yoksa forumda yiyeceğim fırçanın haddi hesabı olmaz biliyorum.
Kalite olarak başlangıç seviyesi diyelim. (bütçenin kısıtlı olması dolayısı ile)
Onlarda tamam.
1- Prosev Mont: 200-TL

2- LS2 FF351 Kask: 135-TL

3- Venom Dizlik: 45-TL

4- Givid Yazlık Eldiven: 40-TL
Motosiklet için Güvenlik Ekipmanları;
1- SXP zincir 1,50mt : 60-TL

2- MTS alarmlı Disk kilidi: 45-TL

3- Branda : 40-TL
Ve Aldım..
Asıl amaç Cruiser ama motosiklete başlangıç, trafik ve kullanım tecrübesini arttırmak için en az 2 yıl bineceğim safkan Çinli motosikletimle (Salcano Wolf) Ankara yollarındayım.
Motosiklet( 9 taksit): 3.000-TL
Sigorta (Halk): 185,64-TL
Emniyet (Ruhsat,Plaka): 190-TL
Ehliyeti almıştım zaten : 550-TL
Ve Resimler.
Buyruuuuuuun

Malumunuz üzerindeki Lastikler kötü olduğu için ve değerli forum üyelerinin uyarını dikkate alarak lastikleri servisten çıkmadan değiştirttim. Michelin bulamadığım için bulduğum lastiklerin içinde en iyisi olduğunu düşündüğüm Pirelli Dura traction lastikleri aldım. (2.75/18 , 90-90/18 Takımı 180-TL+ 2 adet Sibop 5 TL) Değişim ücreti olarak 40-TL isteyince, çıkan lastikleri servise verip konuyu kapattım. Servis için oldukça kârlı oldu. Bunu gözlerinin parlamasından anladım.

İlk gün sadece 20km yapabildim. Malum Ankara hala soğuk.

Siz sormadan söyleyeyim.
Ekipmanları unutmadım tabi.. Yoksa forumda yiyeceğim fırçanın haddi hesabı olmaz biliyorum.
Kalite olarak başlangıç seviyesi diyelim. (bütçenin kısıtlı olması dolayısı ile)
Onlarda tamam.
1- Prosev Mont: 200-TL

2- LS2 FF351 Kask: 135-TL

3- Venom Dizlik: 45-TL

4- Givid Yazlık Eldiven: 40-TL
Motosiklet için Güvenlik Ekipmanları;
1- SXP zincir 1,50mt : 60-TL

2- MTS alarmlı Disk kilidi: 45-TL

3- Branda : 40-TL