inazuma gt250 ve cbr250 denemiş biri olarak şunları söyleyebilirim. (wolf'ü deneme imkanım olmadı ama en çok merak ettiğim motorlardan)
öncelikle inazuma çok çok konforlu bi alet. daha önce denediğim 250lik modellere göre pek çok artısı var. onları da şöyle sıralayabiliriz.
+gidon turu genişliği. Evet gidon turu o kadar geniş ki neredeyse bir cb 125 e kadar döndürebiliyorsunuz. bu da şehir içi sıkışık trafikte ya da dar bir alana park edeceğinizde size çok büyük kolaylık sağlıyor.
+göstergeleri muhteşem. göstergede hiç bir şeyi esirgememişler ve tasarım olarakta (bence) çok çok güzel.
+virajlarda çok rahat. üzerindeki ırc lastiklere rağmen güzel bir viraj alma kabiliyeti var motorun
+artçı selesi çok rahat. Evet bu konuda daha önce denemiş olduğum diğer rakiplerine 3-4 gömlek fark atıyor. tabii sürücünün oturuş pozüsyonun da rahatlığından bahsetmeme gerek yok herhalde

+9000 devire kadar titreşim 0. 9000 devirde titreşim var derken yanlış yere çekmeyin. bu devrin üstüne çıktığınızda sadece sürücünün sağ ayak peginde çok ufak bi titreşim var.
+düşük devirde torku çok güzel. 2 kişi 3000 devirde bile vites düşürme ihtiyacınız olmuyor
+frenleri daha önce denediğim 250liklerden iyi tabiki ama ben biraz daha iyi olmasını beklerdim
+servisi (ankara için) güzel ve garanti konusunda size bir sıkıntı çıkarmıyorlar.
eksi yönlerinden bahsedecek olursak
-çok çok ağır bir motosiklet. o kadar ağır ki hani bu motorun model ismi ''otobüs'' olsa yeridir.
-seveni vardır elbet ama bence bu motosiklete 2 egzos fazla. hem görünüş olarak motor sanki egzosdan ibaret gibi duruyor hem ağırlığın artmasına sebep oluyor. allah var ama sesi güzel

-far tasarımı berbat (bence). siteye resim eklemeyi bilsem cb 125 e ile inazumanın önden görünüşünü koymak isterim. kafa grenajları ve far tasarımları neredeyse birbirinin aynısı! aydınlatma olarak fena değil ama 250cc için daha iyi bir aydınlatma beklerdim
-arka çanta takılınca gidon hakimiyeti ciddi etkileniyor. böyle bir motosiklet üretip topcase işini nasıl hesaba katmadılar anlamıyorum. 35lt bir topcase bile 120km/h hıza çıkınca gidon hakimiyetini inanılmaz bozuyor.
-arka çanta demiri montajı için grenajı delmek gerekiyor. naked bir motosiklette böyle bir detay çok can sıkıcı
-bu arada maksimum hızı 130km/h artçılı olarak gördüm artçısız da maks 140. daha ötesi yok. muhtemelen 150-155 gördüm diyenler bayır aşağı efendim arkadan rüzgar alındığın da ki hızı söylüyorlar ki bunlar son hız denilebilecek türden değil. ona bakılırsa yokuş aşağı bende cb 125 e ile 140 gördüm ama asla son hızı 140 demiyorum!
-radyatörde kimi inazumalarda bağlantı borusunda kaçak olabiliyor.
sonuç
bence 250cc için 0 alınacaksa 13000tl bu motosiklete vermek biraz anlamsız. eğer tecrübeniz yetiyorsa 2006 üstü 600lükler daha mantıklı geliyor bana. Bence 250cc bir motosiklet alınacaksa maks. 2.el 8500-9000tl yi aşmaması gerekiyor. tabii tercih meselesi sizler alırsınız kullanırsınız :cat: