Youtube Hakkında [Anket]

Youtube Hakkında [Anket]

• Kullanılan toplam oy
    98
Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Ya bırakın arkadaşlar, youtube.com'a, twitter.com'a, vs düşmüş bilginin (ne olursa olsun) devlet sırlığı mı kalmış artık? Allahtan televizyona yansımamış, aynı mantık televizyonu da yasaklamaya kalkar... Bu tip siteler sosyal paylaşım siteleridir. Herhangi bir siyasi yapıya hizmet etmezler. İnsanlar özgürce dilediğini paylaşır. Başkasının kişisel hakkını ihlal ediyorsa da şikayet edilir ve içerik kaldırtılır. Ayrıca herhangi bir site anılanın aksine kapatılmış değildir; sadece Türkiye serverlarından erişimi engellenmiştir. Türkiye dışındaki herhangi bir kişi ilgili içeriğe ulaşabilmektedir (daha hangi devlet sırrından bahsediyoruz, bir tek bize mi sır?).

F54

ya ne isterler video sitesin küçük kızım çizgi film izliyordu şimdi izleyemiyor....

akşam akşam etmediğim küfür kalmadı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin istemediği birşeyi yayından kaldırmamazlık yapamazlar kusura bakmayın. Adamlar atatürk'e Peygamber efendimize ülkemize kadar hakaret içerikli videolar yayınlıyor, benim sıfır araştırmacı hemşerim tepki gösteriyor. Böyle bişey yok.. Geçin o ayakları.

yazık valla bu konuda birde desteklenip desteklenmediğinin anketi yapılıyor ülke ne halde.
ister istemez aziz nesinin sözü akıllara geliyor

Mersin İl Temsilcisi
Sabredin 2 gün sonra susacaksınız, ve söz yine milli iradenin olacak; kendini % 54 den akıllı olduğunu sanan zihniyet, sadece ağzımla gülmeyeceğim size...

yalnız gülerken değil,
her zaman emeğimize ve ekmeğimize ve dinimize üreme ve boşaltım organlarınızı sokmaya çalışırsınız zaten... değişen bir şey yok yani!

Bu twitter facebook youtube dış ülkelere vergi veriyomus üye lerimiz var diye aliyolarmis ama Türkiye ye vergi vermiyorlarmis bu yüzden olabilir. Kaset maset orasını bilemem.

O değil de artık DNS ayarlarını değiştirmek çözüm değil mi?
Otomatik dns yapınca bağlantım geliyor. Ancak ayarları değiştirince (208.67.220.220-208.67.222.222) hiçbir siteye bağlanamıyorum.

O değil de artık DNS ayarlarını değiştirmek çözüm değil mi?
Otomatik dns yapınca bağlantım geliyor. Ancak ayarları değiştirince (208.67.220.220-208.67.222.222) hiçbir siteye bağlanamıyorum.
Kullandığın open dsn ve google dns de engellendi sanırım,ben norton dns kullanıyorum gayet hızlı buyrun;

198.153.192.1
198.153.194.1

Binlerce dns var bunların hepsinni engellerlerse Vpn servisleri kullanılır.

Kullandığın open dsn ve google dns de engellendi sanırım,ben norton dns kullanıyorum gayet hızlı buyrun;

198.153.192.1
198.153.194.1

Binlerce dns var bunların hepsinni engellerlerse Vpn servisleri kullanılır.

Teşekkür ederim. Çalışıyor.:cat:

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin istemediği birşeyi yayından kaldırmamazlık yapamazlar kusura bakmayın. Adamlar atatürk'e Peygamber efendimize ülkemize kadar hakaret içerikli videolar yayınlıyor, benim sıfır araştırmacı hemşerim tepki gösteriyor. Böyle bişey yok.. Geçin o ayakları.
adamlar yayınlamıyor insanlar yayınlıyor.sen youtube a girdin mi daha önce acaba?yoksa hulog cu musun?

MkD

Merhaba
Dün akşam +1 tv'de 17 aralık ile ilgili bir belgesel yayınlandı

Youtube erişiminiz varsa bir bakın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar