Sonunda kavuştum..!

Selamlar abilerim yaşıtlarım ve küçüklerim 2010dan bu yana kaçak göçek motor kullanmaktaydım ama 27 mart (dün) gününden itibaren ehliyetime kavuşmuş bulunuyorum hayırlısı olsun. :)
10 bin tl lik ayırdığım bütçede sıkıntılar çıkması dolayısıyla sadece motosiklete ayırabileceğim bütçem 5 bine düştü 100cc cg türü motoruma veda etmeye az kaldı her yeni başlayanın da ikilemde kaldığı tvs ybr arasında kaldım ama sanırım bu tercih beyaz bir ybr den yana olacak.
Neyse fazla sözü uzatmayayım iyi forumlar ahali..

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim
İstediğin motoru alırsın İnşallah

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim
İstediğin motoru alırsın İnşallah

Eyvallah dostum.
Her ikisinin de başlıklarını bol bol okudum fakat bu motorlardan herhangi birini kullananlar ayrıca bir yorum yapmak isterseler seve seve dinlerim saygılar.

Güzel karar hocam. Hayırlısıyla alıp kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Bu arada koruma ekipmanlarını aldın mı?

Ybr çok sağlam bir motosiklettir,kolay kolay üzmez..Hayırlı olsun,kazasız sürüşler dilerim..

Secimini yapmissin hayirli olsun ama tvs candır ybr'yi tokatlar haberin olsun :)

Secimini yapmissin hayirli olsun ama tvs candır ybr'yi tokatlar haberin olsun :)

Tavsiyen için Sağol dostum evet o durumda haklısın tvs daha performanslıdır fakat yeni fiyat politikası ve ustamında ybr kullanıcısı olması durumuyla büyük ihtimalle ybr düşünüyorum yorumun için tekrar teşekkür ederim hocam iyi forumlar. :)

Amacım yarış yapmak değil zaten tapa gaz gitmek için üretilmiş motorlar değil bunlar. Commuter sınıfı motorların amacı (motoru kurye gibi iş olarak değil kişisel olarak kullananlardan bahsediyorum) "abi ayağımızı yerden kessin sağa sola gidelim etrafı görelim arada kaskın camını açalım güzel derin bir nefes alalım ciğerlerimiz açılsın ara sıra kaçamak yapalım çayıra çimene gelim" değil midir? Bence bu motorlar için top speed de adam sollamak gibi bir düşünce hayatından vazgeçmekten farksızdır bu kafayla sadece kendine değil geride bıraktıklarına daha çok zarar verirsin. Bu arada unutmayalım bana bişey olmaz demeyin kask hayat kurtarır ama sizi " Ölümsüz " yapmaz.
Yazımda bir art niyet aramayın kimseye bir ithamda bulunmam böyle bir hakkımda yok zaten sadece kendi fikirlerimi yazdım iyi forumlar. :)

Amacım yarış yapmak değil zaten tapa gaz gitmek için üretilmiş motorlar değil bunlar. Commuter sınıfı motorların amacı (motoru kurye gibi iş olarak değil kişisel olarak kullananlardan bahsediyorum) "abi ayağımızı yerden kessin sağa sola gidelim etrafı görelim arada kaskın camını açalım güzel derin bir nefes alalım ciğerlerimiz açılsın ara sıra kaçamak yapalım çayıra çimene gelim" değil midir? Bence bu motorlar için top speed de adam sollamak gibi bir düşünce hayatından vazgeçmekten farksızdır bu kafayla sadece kendine değil geride bıraktıklarına daha çok zarar verirsin. Bu arada unutmayalım bana bişey olmaz demeyin kask hayat kurtarır ama sizi " Ölümsüz " yapmaz.
Yazımda bir art niyet aramayın kimseye bir ithamda bulunmam böyle bir hakkımda yok zaten sadece kendi fikirlerimi yazdım iyi forumlar. :)

Tamamen katılıyorum . Gönlünde yatan motoru al Hayırlısı olsun :D

Sakin çin alma ... ybr guzel al

Aman hocam şu anki motorum bir Çinli birdaha bulaşmam gerçi sağolsun ilk motorum sonuçta ilk göz ağrım onda öğrendim motor kullanmayı hakkı yenmez keretanın.:) ybr ve tvs var kafamda artık o günkü psikolojinin de yönlendirmesiyle alıcaz inşallah bir tanesini
:)

35.000 km ybr kullandım. 450 km hiç durmadan "5 dk. benzin molası hariç" yol yaptım (balıkesir-bodrum)
sonuna kadar ybr diyorum. doğru seçim için tebrikler... ben sattım araba aldım pişman oldum. kulağına küpe olsun kardeş
ybr alınır, satılmaz...!!!

35.000 km ybr kullandım. 450 km hiç durmadan "5 dk. benzin molası hariç" yol yaptım (balıkesir-bodrum)
sonuna kadar ybr diyorum. doğru seçim için tebrikler... ben sattım araba aldım pişman oldum. kulağına küpe olsun kardeş
ybr alınır, satılmaz...!!!

Değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum hocam umarım bana da kısmet olur inşallah. Yolunuz daima açık olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar