simdi burada kotuleyen cok cikar. ama o paraya alabilecegin en iyi motorlardan birisi. bakimlari tamsa kronik arizalari felan yok tepe tepe kullanirsin
Aslında bayağı birşey okudum hakkında hem daha iyisi nasip olana kadar binerim diye düşünüyorum.
En azından mondial prince e bak derim. Kuba nın 125 lik kare farlısını kullandım 3 hafta kadar. Motosikletten soğudum. Yeni aldığım mndial drift mesela köylü motorlarına göre goldwing gibi. Bir dene anlarsın ne demek istediğimi.
Ama 1200 e de anca köylü tiplerinin ikinci elini alabilirsin. Allah (cc) kolaylık versin.
Ah hocam drifte bindim mağazasında çok fark olduğu kesin.
Al tabi köyde binersin, yüzüstü üstüne da yatarsın ama aynaları sökmeyi unutma..
Bu ön yargınızı anlamıyorum bu tip motorlara binen normal kullanıcılar olamaz mı? illaki ayna sökenler mi aklınıza geliyor? Bu tip motorlara binip garip garip hareketler yapanlarla; lüks motorlara binip tapa gaz giden, canının değerini bilmeyen parasının değerini bilmeyen zengin çocuklarının hiç farkı yok benim için.
Köylü tipi motor nedir ya ? Nerenizden uyduruyorsunuz bu tarzları ?
köylü motoru da neymiş ben ilk defa duyuyorum.
Bende ilk burda duydum cg şasesi kullanan motorlara böyle diyorlar diye yazdım.
hiçmi hiç bulaşma titreşim nedir bilmiyorsan öğrenirsin..
Sürücü kursunda binmiştim, tabi ondan önce hiç motora binmediğimden titreşimi anlamadım sanırım. Bir yerde böyle bir motoru denemek lazım alınca pişman olmakta var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
arkadasım sen bakam millete, temizini bulursan al, kolay kolay seni üzmez.ama motoru temiz olsun
ama dikkat et yarıscı cg tayfasından motor alma. onlar cok kötü kullanıyorlar,
öle bişeye denk gelirsen belki eve bile gidemezsin, yolda kalırsın
İnternette görüyorum çok canını çıkaranlar var motorun, bu motorlar ekonomik olarak, bir yerden bir yere gitmek amaçlı üretilmiş, üstüne bir şey bekleyen hataya düşer bence.