2 kişilik ideal motor tavsiyeleri arkadaşlar?

Arkadaslar forumda yenıyım yanlıs bır yere konu açtıysam oncelıkle herkesten ozur dılıyorum...
Bir sorum olacak sızlere. Kısmetse yazın evlenecegım ve evımın mesafesı ışyerımle bıraz uzun. Aynı sekılde eşiminde oyle. Yanı hergun sabah aksam Avcılar - Fatıh ıstıkametınde eşimle gidip gelebileceğim motorsıklet aramaktayım. çok fazla bir bilgim yok motorsıkletlerle ozellıklerıyle ve fıyatlarıyla ılgılı. Bana önerebileceğiniz bir motorsıklet marka modelı var mıdır? Bılgılerınız ıcın sımdıden cok tesekkur edıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

Arkadaslar yardımcı olabılecek bılgısı olan arkadaslar yok mu :S

150 cc ve rahat olarak honda cbf öneririm ama istanbul gibi bir yerde biraz da hizli olmali motor bu yuzden suzuki inazuma öneririm. Eger inazumaya paraniz yetmez ise tvs apache öneririm oda 150cc ve rahat ve atik ama az titresim mevcut. Her seyden once siz ve esiniz icin koruma kiyafetleri ve surus egitimi almaniz sart. Yoksa sagliginizdan olabilirsiniz.

bütçenizi ve scooter mı vites li mi gibi tercihlerinizi yazarsanız buna göre önerebiliriz.
cbf150
inazuma gw 250
pcx125
yamaha xmax250
ve birsürü daha model var

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..Bütçeniz ne kadar ? vitesli mi ? Scooter'mi ? Tecrübeniz var mı ? Konuyu biraz daha netleştirin ki,bizde ona göre size marka model tavsiye edelim..Saygılar..

Bütçem yaklaşık 4.500 - 5.000 tl olacak... Apache bır arkadasım daha önermişti. bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------

bütçenizi ve scooter mı vites li mi gibi tercihlerinizi yazarsanız buna göre önerebiliriz.
cbf150
inazuma gw 250
pcx125
yamaha xmax250
ve birsürü daha model var

butcem 4500 500 tl arasında olacak. vitesli dusunuyorum.

Bütçem yaklaşık 4.500 - 5.000 tl olacak... Apache bır arkadasım daha önermişti. bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

tvs apache rtr 150cc iyi şuan fiyatı 4.390 tl diğer işlemlerle 4.700 tl yi bulur.4.500 - 5.000 tl sadece motor için ayrılan bütçeyse alın zaten ekipmana para ayırmadıysanız motosiklet işi yatar :)

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..Bütçeniz ne kadar ? vitesli mi ? Scooter'mi ? Tecrübeniz var mı ? Konuyu biraz daha netleştirin ki,bizde ona göre size marka model tavsiye edelim..Saygılar..

4500 500 tl arası butcem var. vitesli dusunuyorum. bılgılerınız ıcın tesekkr ederm sımdıden...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

tvs apache rtr 150cc iyi şuan fiyatı 4.390 tl diğer işlemlerle 4.700 tl yi bulur.4.500 - 5.000 tl sadece motor için ayrılan bütçeyse alın zaten ekipmana para ayırmadıysanız motosiklet işi yatar :)

ekıpmanların ıcınde net olarak neler var acaba kasklardan harıc olarak :)

Motor gene alınır ama hayat tek kullanımlık abicim,mutlu bir hayat için,ikinizede güzel korumalar ve full koruma ne olur :) cbf 150 işinizi görür.

Aman cbf 150 den uzaklaşma japondan vazgeçme abi,öyle apacheymiş bilmem neymiş boşver,cbf 150 al rahat et,ve mümkünse honda eğitim merkezine gidin,çok çok faydasını göreceksiniz,hemde cbf 150 yi tanımış olursunuz :)

2 x mont eldiven kask = 1000 tl daha ayakkabı dizlik vs eklenmemiş hali inşallah ekipmanınız vardır.Hayda diyip yola çıkmayın .Allah korusun size değilde arkanızdaki artçıya birşey olursa .Ölene kadar düşünürsünüz.Acele etmeyin bence biraz daha paranızı biriktirin saygılar.

2 x mont eldiven kask = 1000 tl daha ayakkabı dizlik vs eklenmemiş hali inşallah ekipmanınız vardır.Hayda diyip yola çıkmayın .Allah korusun size değilde arkanızdaki artçıya birşey olursa .Ölene kadar düşünürsünüz.Acele etmeyin bence biraz daha paranızı biriktirin saygılar.

kesınlıkle korumasız zaten yola cıkmam mesafe ne olrsa olsun... ekıpmanlar hazır sadece motoru almak kaldı :) bılgılerınz ıcın tesekkurler.

Çin felan bulaşma diyorlarya ,emin ol bulaşma bence görüntüye önem vermiyorsan cbf taşır sizi kardeşim.Allah mutlu mesut etsin tekeriniz düz bassın.

verdiğiniz ilgilerle bence cbf 150 2 kişi için rahattır, sağlamdır, az yakar. 2. el bi cbf 150 yanınada lütfen kask, eldiven, mont dizlik imkan olursada pantalon ve bot alın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar