Arkadaşlar Allah rızası için bir akıl verin çünkü şuanda sinirimden elim ayağım titriyor!

r:
Dün bahsettim benzinimi çaldılar diye, bir şekilde benzin hortumu buldum cbf hortumu uymadı ama akşam dayım sağolsun getirdi bir hortum taktık beraber
Bugün Cuma namazından önce eve döneyim diye benzinciden dün aldığım 20 TL'lik benzini depoya boşalttıktan sonra benzin musluğunu açtım ve çalıştırdım motoru
Çalışmasına çalıştı ama gözüm kaldırıma ilişince bir de ne göreyim şakır şakır benzin damlıyor
Hemen annemden ayna ve fener isteyip deponun altına baktım
büyük bir vida ve büyük ve yakınında bir conta gördüm el yordamıyla kontrol ettim ama oradan da benzin gelmiyordu
Orta sehpanın oradan damlıyordu... Nereden kaçırıyor olabilir bir fikri olan var mı?
Neyse motosikletin gidonuna doğru bakarken gözüm bu defa hidrolik yağının seviyesini gösteren kısma ilişti
Bu defa gördüm ki hidrolik yağı nerdeyse yok denecek kadar azalmış!::angry2::
Y
ani arkadaşlar bu şerefsiz hırsızlar benzinimi çalmakla kalmamış motosikletimin her yerine zarar vermeye çalışmış anlaşılan!:jocolor:
Hidrolik yağı neden eskilir?
Benzin Orta sehpanın oradan bir yerden şakırdıyor nereden olabilir?
Ben motosikleti en yakın tamirciye kadar çalıştırıp götüreyim yola akan benzin aksın diye düşünürken dayımı arayıp sordum o da bana "Kesinlikle çalıştırma motosiklet yolda giderken ısınınca alev alma riski var" dedi
Hava da yağmurlu elim kolum bağlı 130 kg motoru ne yaparım ne halt ederim bilmiyorum

ale: