Bak kardeşim hayat senin hayatın,ben sadece doğru bildiğimi söylüyorum...yav arkadaslarım ben bu motoru sezon sonu almayı düşünüyorum ve gerekli bütün egitimlere katılacagım o zamana kadar lütfen beni diğer insanlarla karsılastırmayın 1000lik olayı espri demiştim .
istedigim aleti kullanırım demiyorum ben sınırlarımı biliyorum ne yapmam gerektiğinide ya bana 250 lik al diyorsunda alet yürüyor yani. ben bu motoru alır almaz 200de vuracagm demiyorum yavaş yavaş . söyledgm gibide forumda 600le baslaya arkadaslarda var.
Honda kalitesi diye birşey varmış ?bir varmış bir yokmuş gibi mi ? . Hangi kalite kawasaki nin eline su dökmüş hiç araştırdın mı ? Foruma bugun gırmıs selam yok sabah yok 600 rr mı alcakmıs 500 r mı alcakmıs daha hondayı araştırmamıs kawa nın hondanın piyasda kı yerını bılmıyorsun gelmıs burda falanlar filanlar :farao:
nomad_41 altınelbiseli adamı izlemeni tavsiye ederim hondave kawasaki hakkında yaptgı yorumlar hakkında. yani şimdi onun söylediklerimi senin söylediklerinmi dersen gülerim yani .ayrıca konusmalarına biraz daha dikkat edersen sevnrm