Kayıp İlânı (Özellikle KIRKLARELİ İLİ VE Çevresi) :(

1959645_10152248024240768_959485573_n.jpg

Milliyette sıfatı gözükmüyo şerefsizin

İçerde Hallederler arkadaşlar merak etmeyin. Şanslıysa şişlenir ölür. Şanssısza hergün bin kere ölür korkudan. Ayrıca idam konusuna bende katılıyorum. Bu gibi yaratıkları beslemeyeceksin, asacaksın.

İçim burkuldu, boğazım düğümlendi. Canavarlar ile beraber yaşıyoruz. Adalete zaten güvenmiyorum. İnşallah hapishanedeki mahkumlar bu şerefsizin hücresini cezaevi genelevine çevirirler. Tek umudum onlar.
Allah ailesine sabır versin. Allah rahmet eylesin.

Toplayamıyorum kendimi halâ...Oğlum sorup duruyor,yan sınıftan arkadaşıymış.Mideme kramplar giriyor.Akşam alıştıra alıştıra öldüğünü söyledim inanmıyor çocuk.Bir sürü arkadaşımın babası polis,emniyet amiri diyor,onlar bulur Halili ölmemiştir diyor.İçim yanıyo yaaa!!!

https://www.facebook.com/photo.php?v=10203342157943868

Son düzenleme:
maalesef haber gerçek değilmiş

http://www.kirklareli.net/son-dakika-halil-ibrahim-aktasin-katili-yasar-turkun-24-mart-2014-pazartesi-gunu-hayatini-kaybettigi-ogrenildi.html

Bu herifi, işkenceyle geberteceksin halkın önünde.
Bak bakalım, tekrar bir tane daha böyle sapıkça bir haber duyuyormuyuz.
DEmokrasi böyle birşey mi şimdi?
Ben sevmedim...

Bana kalsa asmaya falan gerek yok vericeksin linç etsinler her gün 5 dk yeter ölmesin yeter ki oç. Arkadaş biz gaddarız belki kötüyüz vicdansısız ama bizden de beterleri var onlara nazaran biz birer meleğiz. Allah ailesine ve yakınlarına sabır verir inşallah.

adamı bilmem neresinden asalım, gırtlağını keselim bal mumu dolduralım, tırnaklarını çekelim, tabanlarını jiletleyip koyunlara yalatalım.

Çocuk geri gelecek mi? Annesi kalan hayatında ne zaman tebessüm etse o tebessüm oğlunun acısıyla son bulmayacak mı?

Denizlide bir üniversite öğrencisi dayısının oğlunu bıçaklayarak öldürmüştü hatırlarsanız, liseden tanıdığım. 6 yaşındayken kendisine tecavüz eden dayısının oğlunu 15 yıl sonra denizlide bıçaklayarak öldürdü. Şu an tasarlayarak adam öldürme suçundan belkide müebbetle yargıalanacak.

Ne oldu? Bu sapık, yobaz pezevenkler yüzünden delikanlı bir adamı ve küçücük çocuğu kaybettik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar