[Kocaeli - MT]

Bitiyor ya az kaldi valla 30 gun falan var yeni sezonda evimdeyim :) motor bakmaya basladim işte tanidik falan satarsa oncelik honda pcx ariyorum sehir içinde kullanmak için yada muadili scooter olabilir temiz olursa ybr de olabilir ama son seçenek :) akliniz da olsun da satan falan olursa haber edin

soa

yarın öğlen 12 1 gibi değirmendere den cıkarız haberiniz ola gelmek isteyen varsa buyursun

selam millet nasılsınız buralar canlanmış desenize :)
uğur ak sana sitemim var nerelerdesin uzun zamandır
arkadaşlar körfeze gelinde benide görün :)
yolunuz düşerse beklerim

soa

xEabYD.jpg

Yalovadan gelen mevlüt abim ve emre kardeşime ayaklarınız sağlık. Mert abi sucuklar için sağol Teşekkürler güzel gün için :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bitiyor ya az kaldi valla 30 gun falan var yeni sezonda evimdeyim :) motor bakmaya basladim işte tanidik falan satarsa oncelik honda pcx ariyorum sehir içinde kullanmak için yada muadili scooter olabilir temiz olursa ybr de olabilir ama son seçenek :) akliniz da olsun da satan falan olursa haber edin

Hadi inşallah abi :) Aslında 2013 bi ybr var 4500 km'de,baya temiz istersen bi sorayım. Pcx'te vardı ama satıldı mı bilmiyorum onu da istersen sordururum abi.

selam millet nasılsınız buralar canlanmış desenize :)
uğur ak sana sitemim var nerelerdesin uzun zamandır
arkadaşlar körfeze gelinde benide görün :)
yolunuz düşerse beklerim

Abi hayat telasesi,biladerin askerlik mevzuları falan derken boyle oldu.

nedemek yav lafımı olur. havalar ısınıyor butaraftada bi mangal yapalım...

O zaman ilk hedefimiz Çınarcık yaylaları :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla ugur sorabilirsen cok iyi olur ya suan askerdeyim pek ilgelenemiyorum motorla :(

Ybr'nin sahibi ile görüştüm abi. Sen dönünce birebir de görüşürsünüz. Motosikletin ilanı vardı esasında ama sacma sapan teklifler gelince kaldırmıstım. Motor sehir icinde günde 5-10 km kullanılıyor. Geldiğinde yüz yüze görüşürsünüz nasipse olur,olmazsa baska motorlara da bakarız insallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

mangal candır berkayım :)

Yalova'da mangal yapacak mekan yokmuş,yanmış,bitmiş,kül olmuş :p:p

soa

Pazar günü sabah erkenden oylari kullanıp birşeyler yapalim ne dersiniz hava güneşli gösteriyor

Saol ugur tesekkur ederim. Sahibinden de var bi tane kocaelide 2012 model 4000km de 3750 dedi. Nasil fiyati sence ortalama nedir piyasasi ben biraz uzak kaldim fiyatlara.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Saol ugur tesekkur ederim. Sahibinden de var bi tane kocaelide 2012 model 4000km de 3750 dedi. Nasil fiyati sence ortalama nedir piyasasi ben biraz uzak kaldim fiyatlara.

Abi 3500-4350 arası verilebilir esd için. Şu an zaten 2014 modelleri 4.750 oldu. Ivırı-zıvır ile 5.250'ye geliyor. Aksesuarı falan varsa,kaliteli lastik takılmıssa ve sıfır takıntın da yoksa 4.350'e kadar yolu var bence.

Sifir takintim yok ya kisa mesafe kullanmak icin alicam az yaksin is gorsun yeter yani. Ekstra olarak topcase var motorda.

Mıllet hayırlı surusler foruma uzun zamandır vakıt ayıramıyordum. Sezon yakın yenı motorcu arkadaslara sımdıden hayırlı olsun. Organızasyon falan olursa haber edın [email protected] faceden. Tekerınız duz bassın

Arkadaşlar günaydın. Şu sınav olsa da aranıza katılsam, gerçi cup ile fasulyeden sayılırım ama idare edin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar