Cross almak istiyom 4.000 hazır ne almalıyım ?

Merhabalar arkadaşlar 4.000 tl hazır durumda ama ne alsam karar veremiyorum. Aşşağıdaki ilanla görüştüm, bakıp alıcaktım ama adam telefonlarımı açmıyor artık. Eskişehirde oturuyorum sizin önerebileceğiniz marka modeller varmı acaba bütçeme uygun ? İlgilenen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-temiz-dag-kecisi-148734558/detay

OFG

Yuki izci de olabilir , kullananlar tanıdıklarım memnun.

O paraya alabileceğin en kaliteli en güçlü ve en sağlam cross şudur.
Yuki , asya felan bunun yanında hiç şansı yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-acill-satilik-cross-158025430/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-tum-turkiye-ye-ucretsiz-kargo-lifan-shalter-200-cross-semsa-dan-153332188/detay

alabilirsin. bende düşünüyorum bu modeli

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-tum-turkiye-ye-ucretsiz-kargo-lifan-shalter-200-cross-semsa-dan-153332188/detay

alabilirsin. bende düşünüyorum bu modeli

İyi düşünün . Faklı bir markada birebir aynısını kullandım.
Çok kötüydü. Hatta kullandığım en kötü motorlardan birisiydi.

Asya RX - 250 hakkında ne düşünüyorsunuz peki. Şekli falan çok hoşuma gidiyor. Ona benzer bir motor tavsiye edebilirmisiniz ?

sıfır alıcaksan 3 seçenek var zaten

kuba black cat (150cc)

mondial xterme max (150cc)

lifan 200 cc

sıfır alıcaksan 3 seçenek var zaten

kuba black cat (150cc)

mondial xterme max (150cc)

lifan 200 cc

Cuba black cat çok iyi görünüyor hocam. İlk motorum olacak açıkcası bu. 150 cc az gelmez değilmi ? Birde cc düşdükçe motorun boyutudamı düşüyor. Boyum biraz uzun ve alacağım motorun küçük durmasınıda istemem. Ayrıca sıfır takıntımda yok 2. elde alabilir ama önemli olan tabiki temiz kullanılmış olması.

Son düzenleme:
Cuba black cat çok iyi görünüyor hocam. İlk motorum olacak açıkcası bu. 150 cc az gelmez değilmi ? Birde cc düşdükçe motorun boyutudamı düşüyor. Boyum biraz uzun ve alacağım motorun küçük durmasınıda istemem. Ayrıca sıfır takıntımda yok 2. elde alabilir ama önemli olan tabiki temiz kullanılmış olması.

valla gerçekte hiç birini görmedim açıkcası git bayilere bi bak bin gez test et

Şehir içi ve hafif arazi için Yuki İzci kullanıyorum.Çevremdekiler de dahil herhangi bir problem yaşamadık.Güç olarak da gayet tatminkar.Asfaltta da son hızınız şartlara göre 100-120km olacaktır.Tam bi arazi motosikleti beklemeyin :)

Bir arkadaşımız motorandan bahsetmiş.Bu modeli de beğeniyorum ancak fiyat açısından biraz yüksek kalıyor.Asya ya gelirsek sadece görüntü var diyebilirim.Vibrasyon bana fazla geldi bunun yanında arka amortisörünü çok sert buldum.Lifan 200 ve türevleri onlara hiç bulaşmayın derim,kolay gelsin :)

kardeşim benim tavsiyem cross alma bir müddet sonra sıkıyor. ama ille alacam hakkıyla dağı yaracam diyorsan eski model crossları al . gilera r125 var birtane benim buralarda(93model) makinayı degiştirmiş her viteste depo kucagında diyor adam. bende bir ara zealsun gy125 kullandım oda fena degıldi. sorun olursa özelden yazarsın ;)

Şehir içi ve hafif arazi için Yuki İzci kullanıyorum.Çevremdekiler de dahil herhangi bir problem yaşamadık.Güç olarak da gayet tatminkar.Asfaltta da son hızınız şartlara göre 100-120km olacaktır.Tam bi arazi motosikleti beklemeyin :)

Bir arkadaşımız motorandan bahsetmiş.Bu modeli de beğeniyorum ancak fiyat açısından biraz yüksek kalıyor.Asya ya gelirsek sadece görüntü var diyebilirim.Vibrasyon bana fazla geldi bunun yanında arka amortisörünü çok sert buldum.Lifan 200 ve türevleri onlara hiç bulaşmayın derim,kolay gelsin :)

Cross sevmem ama bazı arkadaşlarımda var ve az çok göruyorum. Tavsiye edilen modellere bende baktım ve bence sen ermenay arkadasın tavsiyelerini dikkate al . Lifan zaten tipsizlik abıdesı. ama yani sonuçta cross bu hoplayıp zıplıycan imkanın varsa japona yönel ben olsam hiçbirini almazdım :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@RONSPY Hocam 4bine cross alamazsınız ..Crossların dökükleri bile 6binden başlar..Ayrıca cross lar 2 zamanlı olur..Ve plakasız olur..
Anladığım kadarıyla siz on road tarzı birşeyler bakıyorsunuz..
Ya bütçenizi zorlayıp apachi xz250 alın yada rks rk200r alın..
Şekle şemale bakıp asya falan almayın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar