23.03.2014 Pazar ; İznik'e köfte yemeye gidiyoruz. (Kısa tur ~250 km)

23.03.2014 Pazar günü birkaç arkadaş İznik'e köfte yeme bahanesiyle turlayacağız.

Rota şu şekil olup yaklaşık 250 km dir

ii.jpg

Buluşma yeri-saati ;

Eskihisar Feribot iskelesi girdikten sonra sağdaki cafe önü.
Saat 09:30
Vapura biniş : 09:45

Katılımcılar :
1- Aydın Atagül (ataper) - BMW 1150GS
2- Coşkun Atagül - SYM JR 200
3- Volkan Pervaz - Kymco 300
4- Emre Atagül - SYM JR 200

Gekmek isteyen buyursun..
İrtibat : 0532 263 36 91 - Aydın

Moderatör
Rota yanlış olmuş :)
İznik köftesi Yalova'da da var artık. Yalova sahile gelip balıkçılarda kahvaltı. Ardından Termal istikametinden sudüşen şelalesi, aynı yolu dönüp çınarcık üzerinden teşvikiye şelalesi ve oradan da direk gemlik'e çıkıp çok acıktınız gemlikte yok 40 dakika daha dayanırız derseniz Yalova'da köfteci yusuf da köfte şöleni gerçekleştirebilirsiniz :)
Latife yapıyorum, rotanız mavi-yeşil yol üzerinde. Göl deniz ve doğa manzarası eşliğinde güzel bir gezi olacaktır. Fakat benim dediğim rotayı da bir ara gerçekleştirirseniz daha zevkli olacağından eminim. :)

İstanbulda olsam kesin katılırdım. Şimdiden sizlere iyi eğlenceler :rendeer:

Rota yanlış olmuş :)
İznik köftesi Yalova'da da var artık. Yalova sahile gelip balıkçılarda kahvaltı. Ardından Termal istikametinden sudüşen şelalesi, aynı yolu dönüp çınarcık üzerinden teşvikiye şelalesi ve oradan da direk gemlik'e çıkıp çok acıktınız gemlikte yok 40 dakika daha dayanırız derseniz Yalova'da köfteci yusuf da köfte şöleni gerçekleştirebilirsiniz :)
Latife yapıyorum, rotanız mavi-yeşil yol üzerinde. Göl deniz ve doğa manzarası eşliğinde güzel bir gezi olacaktır. Fakat benim dediğim rotayı da bir ara gerçekleştirirseniz daha zevkli olacağından eminim. :)

Güzel öneriler, sağolasın :)

Bir kısmını rotaya dahil ettim bile. (sudüşen şelalesi gibi)

Hem akıl vereceğine gelsene sende birader :)

Moderatör
Güzel öneriler, sağolasın :)

Bir kısmını rotaya dahil ettim bile. (sudüşen şelalesi gibi)

Hem akıl vereceğine gelsene sende birader :)
Hocam çok isterdim fakat 10 aylık bir sıpam var. Hatunla gezilere ara verdik, yanlız çıkınca da velede zaman ayıramıyorum.
Ama Yalova'ya uğrarsanız çay ısmarlayabilirim :)
0542 449 11 01 numaram.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar