4 teker gerçekten sıkmaya başladı

ehliyeti aldık hevesimizide aldık ama otomobil gerçekten sıkıcı olmaya başladı özellikle şehir içinde kullanım büyük sorun park sorunu mu dersin gelişi güzel sağa sola arabalarını bırakanları mı dersin say sat bitmez motosikletin gözünü seveyim ya daha alamadım ama alınca inmeyi düşünmüyorum :flower: özet olarak tabiki otomobilinde yeri ayrı ama midemi bulandırmaya başladı...

4 tekerden şaşma hocam. Motosiklet tehlikeli. En ufak kazada bile kalıcı hasarlar almak mümkün. 2 teker şeytan icadı.

4 tekerden şaşma hocam. Motosiklet tehlikeli. En ufak kazada bile kalıcı hasarlar almak mümkün. 2 teker şeytan icadı.

Hayırdır Ahmet abi ybr yada cbf al dememişin :))) sağol biliyorum ama bilinçli olsa milletimiz sorunlar o kadar göze batacak kadar büyümez..

ahmet abi bile cbf ybr muhabbetinden sıkıldı :mrgreen: yeni trend çıkmış tvs mi bajaj mı diye :cherry:

Motora binecekseniz,düşmeyide göze alacaksınız.Her an düşecekmiş gibi korumalarınızı giyin,Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz..

ikinci el ybr cbf alacağına sıfır mondial drift alsın sıfır motora binmiş olur

drift aklıma yatmıştı ama apache yi gördüm hoşuma gitti tabi markalar ve kalite farkı olunca görüntünün değeri kalmıyor

Aynen beni de aşırı sıkmaya başladı araba, bir kutunun içinde gidiyorum :) 3 yıldır araç kullanıyorum, 20 bin km yol yaptım; şehir içi (yoğunlukla) şehir dışı çok sıkıcı.

drifti bende başlangıç için tavsiye ederim ybr mden çok memnun olsamda drift alsam çok daha karlı olacaktı başlangıç için

drifti bende başlangıç için tavsiye ederim ybr mden çok memnun olsamda drift alsam çok daha karlı olacaktı başlangıç için

Al-sat yaparsan driftte zararın olur, ama ybr yi al 1 sene bin hemen hemen aynı fiyata satarsın. Fakat 2. el bir drift alırsan değme keyfine :D

eskiden kaldırıma sıfır park ederdim, karıcalar şikayetçiydi. Motosiklet sürmeye başlayalı ayaklığı çeker gibi arabayı yolun ortasına bırakıp gitmeye başladım. Geri geri gelme yeteneğimi yitirmeye başladım. (Boş yolda değil, arabanın boyu 3,46 ise ben 3.50 'lik yere sokardım o arabayı :pl:)

Bende de ayni durum vardi su an sifiri 49 milyar olan aracim garajda duruyor forumdan ekonomi araciligiyla drift aldim cok memnunum keske daha once alsaymisim.

ehliyeti aldık hevesimizide aldık ama otomobil gerçekten sıkıcı olmaya başladı özellikle şehir içinde kullanım büyük sorun park sorunu mu dersin gelişi güzel sağa sola arabalarını bırakanları mı dersin say sat bitmez motosikletin gözünü seveyim ya daha alamadım ama alınca inmeyi düşünmüyorum :flower: özet olarak tabiki otomobilinde yeri ayrı ama midemi bulandırmaya başladı...

istanbulda çağlayan adliyesinin karşındaki ara sokakta yolun ortasında durdum, araba geri geri geliyor, kornaya asıldım, adam dikiz aynasına bakmıyor, yol dar, önden gelen araçların sıkıştırmasına takılmış, zar zor kaldırma park etmiş araba ile geri gelen araç arasında sıkıştım kaldım, hadi bakalım, motor keyfini şehir içinde yaşayın bakalım:) ne kadar dikkatli de olsanız öküzler çok, bu kadar olmaz diye hayal ettiğim şey gerçek olmuştu...

istanbulda çağlayan adliyesinin karşındaki ara sokakta yolun ortasında durdum, araba geri geri geliyor, kornaya asıldım, adam dikiz aynasına bakmıyor, yol dar, önden gelen araçların sıkıştırmasına takılmış, zar zor kaldırma park etmiş araba ile geri gelen araç arasında sıkıştım kaldım, hadi bakalım, motor keyfini şehir içinde yaşayın bakalım:) ne kadar dikkatli de olsanız öküzler çok, bu kadar olmaz diye hayal ettiğim şey gerçek olmuştu...

afyonumun gözünü seveyim trafik derdin yok sıkışıklık yokkk ana yol bomboş. Yaşanırmı istanbul ankara izmir aman aman..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar