Sizce hangisi tercih edilmeli ve neden ?

Üstündekilerle beraberse kesinlikle Yamaha :queen: :wiinkk: :cherry: :cat: :mrgreen:

:D müdür motoru al üstündekini yapmak sana kalmıss .Neden yamaha

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

İkiside bir birine çok yakın motorlar. Aralarında çok az fark var. SYM nin beygir fazla Yamaha nın frenler daha iyi. İkisininde artısı çok. Scooter dan pek anlamam SYM nasıl bir markadır bilmem ama Yamaha Yamaha dır işte. Şekil olarak Yamaha hoşuma gitti benim :) SYM bir 250cc olarak fazla büyük, beygiri de fazla ama gereksiz büyük geldi bana. Yamaha cc sine göre daha düzgün geldi gözüme.

sym çok daha konforlu bir motordur eminim. Görüntü o hissi veriyor. Yamaha'nın bu tip motoruna dedem biniyor. Tasarım Sym nin önüne geçememiş...

Yamaha X-Max 250 düşünebilirsiniz;

Bende sizin gibi düşünüyorum bakalım başka neler cıkıcak :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

hocam bu motor 13 küsür . .bizim bütcemiz 10 civarı Gerçekten güzel görünümlü keskin hatlı bir araç :) gönül ister yane

Sen tipine filan aldan ma motorun kalitesine bak.sym de o kalite yok .yarın obur gun motoru yamaha ya da hondaya verıp yenı bışey alayım desen sym kymco yu almıyorlar bıle.yamaha dan şaşma

perfect bir yorum. honda ps 150 i alcaktım. . dedim 100 cc fazlasını alıyım lastikler büyüsün arkaya fazladan firen dis gelsin Enjeksiyon sorunu heran cıkabilir korkusuda gitsin 250 cc düşünmeye basladım ki 250 alacagım müdür forumdaki ps yorumlarınızı full okuyorum :)

Bu sorunun cevabı Sym'dir. Satıp satamama konusunu bilmem. Sym kullanıcısı arkadaşlar yazarlar zaten...

peki neden sym müdür ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

:) motorla aynı fiyat :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
x max abs olsun

SAğlıklı cevaplar almak istiyorsan üstünde sürücü ve manken olmayan fotolarla değiştirmelisin :)

X-City kullandım, şuan X-Max 400 kullanıyorum, ama X-City'nin konforunu aramıyor değilim.
Kesinlikle X-City

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar