Yeni Motorum Ktm 1190 Adventure West ve Biraz Gezmece:)

Selam,

Çok teşekkür ederim.Beğenmenize sevindim:) Plakasına hiç dikkat etmedim,dur bakayım:)
O bakan ufaklık oğlum annesi ile birlikte beni takip ediyorlar:) Kasklı halimi çok sever hiç gözünü ayırmaz benden.

Çok teşekkürler hepimiz kazasız sürelim.

Selamlar,

Çok keyifli çekimler olmuş, işi gücü unuttum resmen :) Yeni motorunuz hayırlı olsun. :) Söylemeden geçemiyecem kırmızı mustangin plakası çok manidar :))) yane harbi harbi dediğini yapar cinsten :)

Ayrıca otomobilden size bakan ufaklığın bakışları da çok keyifliydi, uzay gemisi görmüş gibiydi adeta.

Kazasın belasız sürüşler dilerim. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

Çok teşekkürler, her gün daha çok beğeniyorum :)

Harika bir alet, fotolar şahane.. Hayırlı olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------

Çok teşekkür ederim kardeşim.Sağol iyi dileğin için:)

Alınabilicek en güzel motoru almıssın hayırlı olsun kardesim.

Hayırlı olsun,kazasız belasız fotolar çok güzel. 990 da çok güzel fakat 1190 can alıcı birşey :) Siyah Charger R/T ve Hemi Cuda Cabrio'ya acayip içim gitti,nazar değmesin :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayret kimse çıkıp o paraya 1200 GSA alırsın dememiş.

Güle güle,kazasız belasız kullanmanı dilerim. :rendeer:
Oğlun da pek şeker maşallah,nazar değmesin.

Çok teşekkürler:) 990 başka bir tat.Sürüşü çok heyecanlı gerçekten.Sağlam bilek lazım sadece Abs si var geri kalan sürüş becerisi.
Charger'ın sesi hala kulaklarımda müthişti:joker:

Hayırlı olsun,kazasız belasız fotolar çok güzel. 990 da çok güzel fakat 1190 can alıcı birşey :) Siyah Charger R/T ve Hemi Cuda Cabrio'ya acayip içim gitti,nazar değmesin :)

Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, bol bol keyifli sürüşler geziler dilerim çok güzel motosiklet ;)

1200 Gs ve Multistrada arasında tavsiye veren çok oluyor dışarda ,ama burada henüz çıkmadı haklısın:)

Hayret kimse çıkıp o paraya 1200 GSA alırsın dememiş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Oğlum benim dünyam herşeyim abisi:)

Güle güle,kazasız belasız kullanmanı dilerim. :rendeer:
Oğlun da pek şeker maşallah,nazar değmesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

Cok tesekkurler:)

Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, bol bol keyifli sürüşler geziler dilerim çok güzel motosiklet ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar