Herkese merhaba,
Ben de bugün bahane olarak fotoğrafı kabul edersem şöyle bi çıkayım dedim. Fotoğraf çekmeyi ne kadar sevsem de motosiklet kullanmak sanırım daha cazip geliyor
ilk olarak Doğanca Barajına gitmeyi düşünmüştüm.
Ama hava o kadar iyiydi ki buraya kadar gelmişken biraz daha gideyip deyip Erenler Köyüne kadar ilerledim. Sağa çekip durduğumda sessizlik ve yeşil beni mest etti.
Dönüşte aynı yolu takip ederken yol kenarında 'Göktepe' tabelasını gördüm. Huyumdur eğer bir şeyi yapmam gerektiğini ve iyi hissedeceğimi düşünürsem eğer hiç ertelemem! Hemen saptım yola

İyi ki de sapmışım. Yoksa bu manzaraya sanırım hayatımın geri kalan kısmında karşılaşamazdım! Uludağ'ın zirvesini ilk defa Bursa'dan değil de arkadan görme fırsatını bulmuştum. Birkaç fotoğraf ve dinlenceden sonra tekrar yola koyuldum.
Uludağ
Bunlar da benden

*
Geçenlerde google earth üzerinde gezinirken Dağyenice Göleti'ni farketmiştim. Misi Köyü içinden geçerek gidilebiliyorken bunu atlamak bana yakışmazdı

Yol üzerinde yavaşlamam gereken bir kasisin hemen yanında pusuya yatmış bi Kangal vardı. Baya baya yaklaşmıştı da, ucuz atlattığımı düşünüyorum

Az kişinin bildiği bu gölet gerçekten sessiz ve sakin bir yerdi. Göletin karşı yakasında 8-10 kişilik bir motosikletli grubu vardı. Yorulduğum için gidip merhaba demek zor geldi.
Dağyenice Göleti
Havanın kararmasıyla birlikte o Kangalla tekrar karşılaşma ihtimaliyle dönmeye karar verdim. Köpekle karşılaştığımız yere yaklaşırken planlarım hazırdı. O yolun sağındaki kulubesinin önünden yine üzerime koşacak ama ben daha hazırlıklı karşılayacaktım! OLMADI

Hiç beklemediğim şekilde yolun solunda bi ağacın arkasından çıktı, acayip bi adrenalin patlaması yaşadım

) Kangalı arkada bıraktıktan sonra kendi kendime zafer naraları atmadım değil

)
Gidiş-dönüş yaklaşık 65 KM den sonra akşam 19:00 gibi Carrefour kavşağından Yıldırım'a akşam trafiğinde gitmek beni öldürdü diyebilirim

Şehiriçi başka yoruyor adamı.
Bu da rotamdı.
Herkese keyifli sürüşler diliyorum.