Ekipman Tercihlerim.

ben tec90 kullanıyorum 200 lira iken aldım korumalar surekli hareket halinde o para hayatta verilmez o pantalona. Mont sadece yazın kullanılabilir ve çok çok çok pahalı hiç gerek yok. eldiven iyi,dirseklik diye birşey yok o montun içinde zaten. kask caberg v2rr var o da iyidir bak derim. Ama pantolon ile monta o parayı sakın verme.

o paraya git hudson deriden deri mont al. en azindan okuz derisi adami okuz gibi korur dusmede surtunmede. motomaxin da var ucuza deri ceketi. yazlik fileye 300 liradan fazla verilmez aga.
ayakkabi da ise eger kisa alacaksan yds alma. cunku eger yazlik dusunuyorsan biraz terletir. tcx air bak derim. eger benim icin koruma onemli diyorsan o zaman da yds diablonun uzun olan 11.0 modeline bak, ya da forma nin air botlari var onlara bak.

eger motokros yapmayacaksan disaridan takma dizlik ve dirseklik anlamsiz. eger asfalt kullanicisiysan korumalarin pantalon/montun icinde olmali ki surtunmede eklem yerlerinin etrafinda donup islevlerini kaybetmesinler. distan takma korumalar motokrosa yoneliktir. cunku orada dusuk hizda toprakta suruklenmezsin ama dusersen pat diye direk darbe alirsin.

o paraya git hudson deriden deri mont al. en azindan okuz derisi adami okuz gibi korur dusmede surtunmede. motomaxin da var ucuza deri ceketi. yazlik fileye 300 liradan fazla verilmez aga.
ayakkabi da ise eger kisa alacaksan yds alma. cunku eger yazlik dusunuyorsan biraz terletir. tcx air bak derim. eger benim icin koruma onemli diyorsan o zaman da yds diablonun uzun olan 11.0 modeline bak, ya da forma nin air botlari var onlara bak.

eger motokros yapmayacaksan disaridan takma dizlik ve dirseklik anlamsiz. eger asfalt kullanicisiysan korumalarin pantalon/montun icinde olmali ki surtunmede eklem yerlerinin etrafinda donup islevlerini kaybetmesinler. distan takma korumalar motokrosa yoneliktir. cunku orada dusuk hizda toprakta suruklenmezsin ama dusersen pat diye direk darbe alirsin.
motor yamaha crypton ve sadece havalar güzelken binecegim sizin önerceginiz bi mont varmı ? birde pantolon hakkında bir bilginiz varmı full kevlarmış iyi diye duydum son olarakta yds diablo 11.0 mı almalıyım benim için koruma önemli

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------

ben tec90 kullanıyorum 200 lira iken aldım korumalar surekli hareket halinde o para hayatta verilmez o pantalona. Mont sadece yazın kullanılabilir ve çok çok çok pahalı hiç gerek yok. eldiven iyi,dirseklik diye birşey yok o montun içinde zaten. kask caberg v2rr var o da iyidir bak derim. Ama pantolon ile monta o parayı sakın verme.

peki sizin önerileriniz nedir

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

Cızma alalım dedik 200 tlden başlıyor :pl:

aynen öyle çok pahalı ya

bende de tech 90 pantolon var ben çok memnunum.
kot kısmı diğer kotlara göre daha sert
sertünme bölgelerinde kevlar var
çarpma bölgelerinde de soft koruma var
ayaktayken oynuyor fakat düşme anında sabit kalıyor
tecrübe ettim:):)

bende tcx uzun bot var 400 liraya aldım.
onuda tecrübe ettim
kaval kemiğini koruyor topuktada filan koruması al.

100 liraya alıcağın motosiklet botunu hiç alma daha iyi. eldiven çok önemli bende dana derisi karbon korumalı uzun bilekli var. bu arada balaklavayı unutma. yazın kaskın kokmasını kıında boynundan soğuk girmesini önler.

bende de tech 90 pantolon var ben çok memnunum.
kot kısmı diğer kotlara göre daha sert
sertünme bölgelerinde kevlar var
çarpma bölgelerinde de soft koruma var
ayaktayken oynuyor fakat düşme anında sabit kalıyor
tecrübe ettim:):)

bende tcx uzun bot var 400 liraya aldım.
onuda tecrübe ettim
kaval kemiğini koruyor topuktada filan koruması al.

100 liraya alıcağın motosiklet botunu hiç alma daha iyi. eldiven çok önemli bende dana derisi karbon korumalı uzun bilekli var. bu arada balaklavayı unutma. yazın kaskın kokmasını kıında boynundan soğuk girmesini önler.

onlar kolay vallahi siz kottan memnunsunuz üste biri memnun degilmiş siz mont olarak ne kullanıyorsunuz

benim montum bu, eldivenimde görünüyo, altımda kide tech90 pantolon. çizme görünmesede oda motor çizmesi :D:D

Eldiven olarak almışken iyi al,alpinestars sp8 öneririm,his çok iyi,korumalarını test etmek mümkün olmadı,inş.da olmaz

Motosikletimdeki kampanyalara vs.bakın ordan 225 e almıştım ben indirimler sayesinde 5 taksite,bir bakın derim

ben internetten güvenemem abi beden olmaz felan ilk ekipmanlarımı alıcam gidip elden alıcam.

bu arada bu ekipmanları ankarada bulabilirmiyim ankarada olan abilerim lütfen bi yardımcı olabilirmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

ankarada bu ekipmanları bulabilecegim bi yer hakkında fikri olan varmı

Ankarada bence bulamazsın, seçtiğin ekipmanlardan bitek eldiven güzel, botu bilekten yukarıya kadar almalısın çizme şeklinde,

http://www.hudsonderi.com/?urun-3023-Lbc-Star-Pantolon.html

http://www.anesmotor.com/?urun-795-ROSS-Tora-Motosiklet-Pantolonu.html

benim düşündüğüm pantolonlar mont olarakta hudson robocop tekstil veya o tarz tekstil ceketler bakabılırsın çok sogul olmuyorsa termal içlikle giyilir montlar

Ankarada bence bulamazsın, seçtiğin ekipmanlardan bitek eldiven güzel, botu bilekten yukarıya kadar almalısın çizme şeklinde,

http://www.hudsonderi.com/?urun-3023-Lbc-Star-Pantolon.html

http://www.anesmotor.com/?urun-795-ROSS-Tora-Motosiklet-Pantolonu.html

benim düşündüğüm pantolonlar mont olarakta hudson robocop tekstil veya o tarz tekstil ceketler bakabılırsın çok sogul olmuyorsa termal içlikle giyilir montlar

kevlar pantolonu daha çok öneriyorlar ama bende bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar