Uzun yol gittiğine göre bence rüzgarlık taktır, çok faydası var ben de taktım çok hoşuma gitti herkeze tavsiye ederim ayrıca kışlık lastik motoru zorlar yakıtı artırır metzeler me22 tavsiye ederim ön ve arkaya takım olarak alabilirsin, yalnız dişliyi 5000km den sonra değiştirseydin daha iyi olurdu, birde şu katalizör meselesi var çıkarınca iyi olur dediler ama ben hiç fark göremedim boşuna uğraşma.Selamlar yeni bir motor ve apache kullanıcısı olarak aranıza katılmış oluyorum yeni kasa apache var 4500km yaptım şimdi biraz daha performans ve modifiye anlamında bişeyler eklemek istiyorum neler yapabilirim.mesela ozellikle çakmak girişi takmak istiyorum sis farı gerçi kış bitti ama.bugun vites dişlisini 13lukten 14luğe cıkardım max hız biraz artsın diye çünkü istanbul kırklareli gidip geliyorum arada.ayrıca serviste ustam on lastiğim irc kış lastiği;bunu bir an önce değiştir ön süspanyonu dagıtır motoru yorar falan dedi ne yapayım ki daha 1000km bile olmadı,değiltirip kuru zemin lastiği taksam sonr kış sezonu gelince tekrar bu lastiği kullanabilir miyim.teşekkür ediyorum.biraz cok soru sordum ama kusura bakmayın.