Tavsiye için teşekkürler.eski bir apache kullanıcısı olarak tek tavsiyem ıslak zeminde fren yaparken dikkat et
hayırlı uğurlu olsun...
Evet yeni başlamak için çok ideal dığru seçim Allah kaza bela vermesin. Bi de o çocuk sen misinneyse şaka şaka güzel abicim öyle bi anlatmışsın ki çok duygulandım
motosiklet eğitimlerine katılmayı unutmayın çok yaralı ve hiç aklınıza gelmicek şeyler olduğunu ve motorunuz küçük olsun büyük olsun yaptığınız işin ne kadar ciddi olduğunu kavrayacaksınız. Keyifli sürüşler...
Hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle....
Allah kaza bela vermesın. Hayırlı uğurlu olsun.
4 yıllık apache sahibinden tavsiye suyu gördüğün anda yavaşla , tekerler berbat tükürükten geçerken fren yapsan düşersin o derece.
Motorunuz hayırlı olsun bol keyifli sürüşler dilerim![]()
Motorunuz hayırlı olsun bol keyifli sürüşler dilerim![]()
Kardeş Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim:cat: Bende Milastayım , bir gezide tanışmak dileğiyle :bounce:
hayırlı olsun
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Tavsiye için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Çok teşekkür ederim. 24-25 Mart tarihlerinde Honda eğitimine katılıyorum. :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Amin. Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
Tavsiye için teşekkürler. Dikkat edeceğim.
Honda eğitimlerine katılacağınızı belirtmişsiniz. Beklediğiniz kadar yararlı mıydı?
Bende 23-24 nisanda katılacağım inşallah.
24-25 Mart tarihlerinde Honda Güvenli Sürüş 1 eğitimine katıldım. Benim gibi sıfırdan başlayanlar için çok faydalı bir eğitim. Ödediğim para ve aldığım eğitimi kıyaslarsak, işe yarar faydalı bir eğitim olduğunu düşünüyorum. 425 TL ücret ödedim. Honda fabrikasına servisle ulaşım, eğitimde kullanılan motosiklet, eğitimde yakılan benzin, koruma ekipmanları, öğle yemeği, eğitimcilerin yeterliliği ve öğrencilere olan ilgisi vs. hepsi çok güzeldi. Yaz sonunda da 2. eğitime gitmeyi planlıyorum. Eğitime katıldığında ben den de selam söyle.![]()