100 CC Motor Önerisi Rica Ediyorum

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.

Ben okula gidip gelmek amaçlı 100 cc motor alacağım ama sağlam olsun istiyorum.

Modelini söyleseniz yeter.

Fiyatı farketmez :thumleft:

100 CC Değilde 110 CC Dersen Tek Önereceğim Model Crypton :cat:

100 CC Değilde 110 CC Dersen Tek Önereceğim Model Crypton :cat:

125 cc yi aşamayacak önerilere açığım malum ehliyetsizim boyum ve kalıbım olduğu için polisler ehliyetli sanıyorlar ve yaklaşık 1 senedir de ehliyetsiz dolaşıyorum. Artık okulum uzakta olduğu için az cc bir motor iyi olur benim için.

125 cc yi aşamayacak önerilere açığım malum ehliyetsizim boyum ve kalıbım olduğu için polisler ehliyetli sanıyorlar ve yaklaşık 1 senedir de ehliyetsiz dolaşıyorum. Artık okulum uzakta olduğu için az cc bir motor iyi olur benim için.

bunu söylemeyecektin, eleştiriler gelir şimdi :queen: (haklı eleştiriler)

125cc alınacaksa crypton yerine 3bin civarına 2. el ybr konfor-performans olarak daha iyi olur.

hobaaa ! Dur orada Aga, ehliyet yoksa tüm motorlar seni üzer. Zor değil git eğitim al ehliyet al. Arkandan kimse ağlamasın maksat.

Son düzenleme:
100 cc de cup arıyorsan öncelikle yamaha crypton 110 cc honda wing go 100 cc modenas diğerleri kanuni zebra,fox ,elit,tigrana s ve son olarak lifan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar