İstanbul'da günlük motosiklet videoları

güzel düşünce youtube harici koydugun bir site var mı acaba youtube işyerinde açılmıyorda?

2. videoda buğu olmuş malesef... Daha öncede dediğim gibi yaşadığın durumlara göre konuşursan daha zevkli olur videolar. Müzik yerine sohbeti tercih ederim ben :thumleft:

BEnim aklımda da böyle bir şey var. Fakat benim amacım trafikte bizlere sıkıntı çıkartan araç sürücülerinin videolarını online olarak emniyete şikayet için kullanmak. sinyalsiz kornasız şeritte bizi sıkıştıranların yanına kalmasın :)

Gayet keyifli.Tecrübe edindikçe güzelleşiyor bunlar.Ben de yeni başladım öğrenmeye Go Pro Studio ile.Sony Vegas çok iyi yalnız:)

devamını bekleriz

Teşekkürler gelecek abone olursanız sevinirim :)

2. videoda buğu olmuş malesef... Daha öncede dediğim gibi yaşadığın durumlara göre konuşursan daha zevkli olur videolar. Müzik yerine sohbeti tercih ederim ben :thumleft:

Abicim kameranın mikrofonu tırt ama senin için bir deneme yapacağım benim de aslında istediğim senin dediğin gibi :)

BEnim aklımda da böyle bir şey var. Fakat benim amacım trafikte bizlere sıkıntı çıkartan araç sürücülerinin videolarını online olarak emniyete şikayet için kullanmak. sinyalsiz kornasız şeritte bizi sıkıştıranların yanına kalmasın :)

Hangisiyle uğraşacaksın ki :)

Gayet keyifli.Tecrübe edindikçe güzelleşiyor bunlar.Ben de yeni başladım öğrenmeye Go Pro Studio ile.Sony Vegas çok iyi yalnız:)

Teşekkürler beni bir türlü öğrenemedin :)

On numara olmuş tebrikler. Dahada ilerleteceğinden eminim. Keşke hepimiz böyle kayıta alabilsek ve paylaşabilsek...

Dostum ricam ilerde falan müzik ekleme videolara, müziği biz kendimiz açalım :) Eline sağlık, devamını bekliyorum.

dostum 10 numara olmuş. Bizim alibeyköy tarafında mı oturuyorsun yoksa oraya mı denk geldi ?

ilk videodaki sakallı abideki motor yamaha delight galiba arkadan çok ufacıkmış yav ben bide bu motora bakıyordum,bak moralim bozuldu şimdi :sunny:

Motosikleti
1190 ADV
Tavsiyeden çok örnek video söyleyebilirim. Youtube de meşhur biri var İngiltere'de yapıyor bu işi. Kanal adı RoyalJordanian . Bu adamın videolarına bir göz gezdir henüz görmediysen.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Güzel olmus gayet. Motosikletinizin marka ve modeli nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar