Yeni Motorum Ktm 1190 Adventure West ve Biraz Gezmece:)

Merhaba,

Fuar öncesi itibariyle 1190 Adventure almış bulunmaktayım.Ancak teslim alalı pek fazla zaman olmadı.Hem ben çok yoğundum( evi taşıdım,çok zor iş) hem de Spor moto fuarda sergilemek üzere rica etti.

Bir önceki motorum çok güzel bir Versys'ti.Çok memnun olarak satmıştım 1190 için.Motoru gerçekten beğendim.
Sürüş modları gerçekten güzel.İlk aldığımdan beri yağmur modunda kullanıyordum.100 hp e düşerken güç Abs ve TC açık.Yani gaz açsanda fren yapsanda kaymıyorsun hoşuma gitti:) Bu hafta sonu cadde modunda kullandım genelde.O da iyi yine devrede bir sürü sensör filan.Bosch un bu motor için ürettiği bir sistem var.Bir ara sport moda aldım.İşte o zaman gerekten tanıştık 1190 ile:)150 hp ile alet kendini buldu.

Havanın güzel olmasını da fırsat bilerek Riva 'ya gittik.Sezonu açtık diyebilirim.Kardeşim Yıldırım 990 Smt ile ilk motorum olan Gv 250 yi aldığım ve bu sayede tanıştımız İşbaran'da Fazer'ı ile geldi.Öğlen Riva'ya gittik.Şansımıza klasik arabacılar da oradaydı bir sürü temiz araba gördük.Onların da fotolarını ekliyoruz.Akşam üstüne kadar 2014'ün ilk güneşinde biralarımızı yudumlarken bu senenin rota planlarını yaptık.Nereler yok ki:) Bakalım nerelere gideceğiz.

Dönüşte Kadıköy'de muhabbete devam ettik.Motor sürmekten ve tanımaktan başka birşey düşünmemem sebebi ile resimleri genelde Go pro ile çektim.Bir de şu video işleme işine merak sardım.2 dk da bir iki görüntüyü birleştirdim.Resimler ile birlikte onu da ekliyorum.

İyi seyirler:king:

Benim minik oğlum Poyraz:)

Ne bakıyon Yıldırım!

Çok uzun süredir beraber kullanınca abi kardeş sürekli birbirimize bakarken denk geliyoruz:)

Ktm :)

Fazer 40,000 km de.İşbaran bu kadar temiz nasıl bakıyor şaşırıyorum.Daha önceki 1100 xx de öyleydi:)

Yeni bebeğim.Güzel bir isim bulmuştum ama unuttum:silent:Aksesuar olarak Akrapovic Egzos,Karter koruma,Motor koruma ve çanta mevcut.Yan çanta da takmayı düşünüyorum.Jantlara sticker aldım henüz takamadım:)

Yıldırım'ın yeni oyuncağı 990 Smt.Gerçekten özel bir motor.Tertemiz ve sesi gürül gürül:)

190 dan fazla boy ile İşbaran:)

Boş alanda biraz daireler çizdik:)

Müthiş:)

Masallah allah kaza bela vermesin , motorun egsozu benim motorun sifir parasi ediyor. :D

Dostum gerçekten çok güzel yeni motorun. Umarım kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın

Cok tesekkurler.Evet egzos iyi para ediyor:)

Masallah allah kaza bela vermesin , motorun egsozu benim motorun sifir parasi ediyor. :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------

Cok tesekkurler dostum:) Yeni makina mutluluğu gerçekten baska:) Hepimiz kazasız binelim.

Dostum gerçekten çok güzel yeni motorun. Umarım kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın

Hayırlı olsun. Allah kaza bela getirmesin. Gezi fotoğraflarını bekliyoruz.

Çok şık güzel bir motor hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :thumleft:

Sağol kardeş:) Enteresandır motora ilk bindiğim gün elime aldığım nazarlık düştü,tuzla buz oldu:silent:Hiç inanmasamda manidar geldi:p

güle güle kullan abi :) nazar değmesin

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

Çok teşekkür ediyorum.Öyle bir gezi planları yaptık ki.Her konuştuğumuzu yaparsak eğer gezi kitabı bile yazabilirim.Bu hafta pasaport için başvuracağız:)

Hayırlı olsun. Allah kaza bela getirmesin. Gezi fotoğraflarını bekliyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

Çok teşekkür ederim:) Çiçeğini görüyor ve arttırıyorum :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: :p

hayırlı olsun .......:rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

Çok teşekkürler, hepimiz kazasız sürelim:)

Çok şık güzel bir motor hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

Teşekkür ediyorum, hepimiz kazasız sürelim:)

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin...

çok güzel motor maşallah allah en güzel günlerini motor üstünde geçirmek nasip etsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar