Cbr 125?

Arkadaşlar seneye yazın motosiklet ehliyetine başvuracağım ve başlayacağım. ehliyeti aldıktan sonra honda cbr 125 ile başlamayı düşünüyorum. hem benzin açısından tasarrufu hem parça bolluğu vs. Başlangıç için Cbr 125 uyumlu mudur? tavsiyeleriniz var mı? ikinci el mi sıfır mı almalıyım? boy 170 kilo 75 sizce sorun yaratır mı vs kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Arkadaşım az araştırmacı olun. Bununla ilgili bir sürü konu var forumda. Arama bölümüne "CBR 125" yazsan sayfalarca konu çıkar. Hep bu ezberci eğitim sistemi yüzünden milleti tembelliğe itiyor araştırmacı ruhunu geliştirmiyor! Zaten alma sebeplerini yazmışın, farkındasın ama onay bekliyorsun. Niye onay bekliyorsun ki?

bir sürü konu olduğunu biliyorum fakat cevapları o kadar karışık yazmışlar ki aradığım şeylere ulaşamıyorum. onun için yeni konu açtım

motorun sıfırı şuan 8.250 seneye alacağina göre sıfırı 9 bin ikinci elide 7 8 bin olur para biriktir

Para biriktiriyorum zaten şimdiden birde daha koruma malzemeleri falan var. kask, ceket vs. biriktiriyorum bayadır... :)

Seneye yazın diyorsun .Şimdi konu açıyorsun .Sakin ol ve klavyeyi masaya bırak şimdi :mrgreen:

Ona göre para biriktirip araştırma yapacağım. gerekli malzemeleri alacağım. 1 sene önceden bilgi almam çok mu kötü yani?

BSY

Seneye yazın dediğin 1 seneden fazla bir süre var. Şimdiden konu açıyorsan Allah çevrendekilere sabır versin.
Sende çok kafaya takmamaya bak motoru almadan 1 ay önceden bir konu açarsan daha güncel bilgilere ulaşırsın.

Ona göre para biriktirip araştırma yapacağım. gerekli malzemeleri alacağım. 1 sene önceden bilgi almam çok mu kötü yani?

1 senede belki başka modele yönelicen ne biliyorsun. Sen paranı biriktir alıcağın zaman konu aç o zaman al bilgileri. Ayrıca 1 senede bir sürü şey değişir. Piyasa her an değişebiliyor.

Araştırın arkadaşım araştırın. ..cbr ybr cbf xyz...okuyun zaman ayirin...daha da cok zaman ayirin...

cbr başlangıç için iyidir az yakar sorun çıkartmaz fakat granajlı oldugu süpersport oldugu düşünülürse düşürmeye gelmez masrafı çok olur bunun yerine bu sene ybr yamaha 125 alırsınız malzemenizi alırsınız hem km yaparsınız hemde motosikletteki açemiliginizi atarsınız sonrada 250 cbr a direk geçiş yaparsınız yok benim gibi bütcen kısıtlıysa az yaksın fazla basmam 120 yapsın yokuş aşagı 140 yapsın bana yeter dersen o şekilde olur.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
cbr baslangıc motoru felan olmaz turkıyede parca fıyatları bunun ıcın uygun degıl cbr 125 ekonomık ve sekıllı motor ısteyen ler ıcın dır motor buyutme işini de anlamıs degılım neden buyututez kı kucuk kalsın:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar