Benzin hırsızlığı !!

Arkadaşlar merhaba.Son 2 haftadır şaşırdığım bir olay başıma geliyor.2 haftada 2 kez motosikletimin deposundan karbüratörüne giden plastik boru kesilip benzini çalınıyor.Acaba bu duruma karşı ne tür önlemler alabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla...

Motosikleti
Fazer8 abs
motoru götürmediklerine dua et. hassas bir alarmveya otopark çözüm olabilir mesela...

Pusuya yat çalanı yakalarsan elini palayla kes.
İşin şakası bir tarafa da gerçekten çok sinir bozucu.
Üzüldüm senin adına.
Çözüm olarak da motosikleti başka bir alana özellikle aydınlık bir alan varsa veya kameraların kayıt yaptığı bir alan varsa oraya park edersen belki işine yarayabilir
Geçmiş olsun kardeşim.

Yuh artık...:pr:
8-9 dolara satılan uzaktan kumandalı alarmlar var caydırıcı olması için kullanabilirsin.
Ya da benzin hortumuna ulaşılamayacak şekilde saç levha veya daha estetik duran bir parça ile karenaj şeklinde koruma yapabilirsin. Şimdilik aklıma bunlar geldi

motoru götürmediklerine dua et. hassas bir alarmveya otopark çözüm olabilir mesela...

Kardeşim alarm taktırmayı düşünüyorum.Daha önceden alarm la ilgili açılmış konulara baktım inceledim işe yarar bir sistem olduğunu düşünüyorum.Acaba motorsiklet alarmının maliyeti ne kadardır bir bilginiz var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muhtemelen senin motordan çalıp, kendi aracında kullanan biridir. Depoya mazot yada zarar verebilecek başka bir şey doldur öyle bırak. Onu da çalıp aracında kullanmasını bekle. Sonra çevrede takip et, kimin aracı arızalandıysa git kafa göz gir :)

Bende bir ara motorumu apartmanın girişine bırakıyordum,bizim komşunun bir apaçi çocuğu vardı.Benim motora dadanmıştı,ben depo hep full durur kaç kere boşalttı taki pusuya yattım suç üstü yaptım..Babasından aldım çaldığı benzinin parasını,önce hırsızı yakın çevrede ara derim..:))

Arkadaşlar biraz önce internette araştırma yaparken bir alarm buldum.Alarm akü bağlantısı gerektirmiyo.Sadece 9V luk bir pille çalışıyor. Yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi acaba bir çözüm olur mu ?
http://www.sanalpazar.com/Motorsiklet-Alarmi-120-Desibel-Ses-Montaj-Gerektirmez__isp7963001?malid=SONGEZ

Olur tabi ki,motosikletinizi kurcalarken öteceğinden panikleyip kaçacaktır.Kolay kolayda yanaşmaz daha da o motora..

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
sadece yetecek kadar benzın al abıcım... ayrıca bir şişe ye daha al... onunla da benzinliğe kadar gidersin...
tanetc arkadaşın dediği daha mantıklı...:pl: depoya tiner doldur...

Başıma gelmiş olan hadise hiç kabloyu kesmeden tahlihe hortumu vidasını gevşetip de çalabiliyorlar/çalabilirler.Benzin musluğunu kapayabilirsin belki işe yarar bulamaz yerini karanlıkta falan.

Başıma gelmiş olan hadise hiç kabloyu kesmeden tahlihe hortumu vidasını gevşetip de çalabiliyorlar/çalabilirler.Benzin musluğunu kapayabilirsin belki işe yarar bulamaz yerini karanlıkta falan.

Kardeşim benzin musluğunu, motoru kullanmadığım her zaman kapalı tutarım.Bunu yapan veya yapanlar biraz motor yapısını bilen kişiler diye düşünüyorum çünkü yedek depoyuda boşaltıyorlar.

vicdansız bari yedek depoyu boşaltma yakalasam elimden kimse alamaz şahsen

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
abicim siz depoya 1-2 litre tiner doldurup bırakın... ondan sonra görün gır gır şamatayı...
veyada daha yanıcı bır sey doldurun...:pl:

Bu olay moda oldu galiba. Benimkinide direk hortumu cikarip oradan bosaltmislar. Ondan sonra icimden gelipte evimin oraya birakamiyorum motoru.

İzmir İl Temsilcisi
Komik bi durum gülünesi bir durum fakat aslında aglanılacak bir durum.

türkiyenin düştügü hale bakarmısınız benzin çalar hale geldik. Bu günleridemi görücektik. 97 oktan nerdeyse 6 lira olacak 5.20 böyle olmasıda normal tabi.

Depoyu fulleme 5tl 5tl at gitsin :)

Seneye benzın 6tl olacak ozaman dahada dikkatli olunuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar