Lastikleri fuardan almıştım Pilot Power Takım 700 TL eskileri söküp yenileri takması ve balansı yani işçiliği 50 TLlastiklerin markası ne hocam.50 tl dediğine göre daha önce kullandığın lastikler galiba
Lastikleri fuardan almıştım Pilot Power Takım 700 TL eskileri söküp yenileri takması ve balansı yani işçiliği 50 TLlastiklerin markası ne hocam.50 tl dediğine göre daha önce kullandığın lastikler galiba
O iş baya bir işçilik ister. Baştan söyleyeyim. Ön farı çıkarman gerekiyor. Ön farı çıkarmak için de kafa grenajını komple dağıtman lazım. Ön farı söküp çıkarmakla iş bitmiyor. Ön farın camı vidayla sökülüp takılmıyor. Çekomastik gibi bir şeyle yapıştırılmış. Sıcak su ve tinerle ön camı çıkarmak için baya bir emek sarf edeceksin. Sökerken dikkat et! Ön farıın camını kırarsan 500 TL'den fazla zarar edersin. Far camı tek satılmıyor. Ayrıca ön far ile km saati birbirine bağlı. Km saatine zarar verirsen 700 TL'den fazla zarar edersin. Şunu da söyleyeyim 2-3 saatlik işçilikle bitecek bir iş değil.Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize.Bugun far icin aldigim ampulleri taktirdim.Gorus konusunda baya etkili oldu fakat merceklerin uzerinde toz var onlari silersem daha iyi bir ısık alicagimi dusunuyorum.Sorum su ki nasil silebilirim farin icini ve mercekleri.Yardimci olursaniz cok sevinirim.Iyi forumlar
Cok tesekkur ederim zarar gorucek parcalarin fiyatini duyunca vaz gectim zaten farin pahali oldugunu biliyordum ama ben vidayla falan tutturmuslardir diye tahmin ediyorum.Bence hic girismiyim yada isin ehli bi ustaya goturuyim.Cok sagolun.Bu arada ampulleride osram night breaker unlimited la degistirdim baya faydasi oldu.O iş baya bir işçilik ister. Baştan söyleyeyim. Ön farı çıkarman gerekiyor. Ön farı çıkarmak için de kafa grenajını komple dağıtman lazım. Ön farı söküp çıkarmakla iş bitmiyor. Ön farın camı vidayla sökülüp takılmıyor. Çekomastik gibi bir şeyle yapıştırılmış. Sıcak su ve tinerle ön camı çıkarmak için baya bir emek sarf edeceksin. Sökerken dikkat et! Ön farıın camını kırarsan 500 TL'den fazla zarar edersin. Far camı tek satılmıyor. Ayrıca ön far ile km saati birbirine bağlı. Km saatine zarar verirsen 700 TL'den fazla zarar edersin. Şunu da söyleyeyim 2-3 saatlik işçilikle bitecek bir iş değil.
Motoruma angel eye uygulaması yapıyorum. Bir terslik çıkmazsa bir hafta içinde, resimleriyle birlikte, paylaşmayı düşünüyorum. İncelersen biraz fikir verebilir.
Bu arada ampulleri neyle değiştirdin?
mesajı yazdıktan sonra jeton düştü,kusura bakma hocam.arka 160 lıkmı aldınLastikleri fuardan almıştım Pilot Power Takım 700 TL eskileri söküp yenileri takması ve balansı yani işçiliği 50 TL![]()
Merhaba ,
Bu resimdeki gibi headers son susturucu gp modeli olan bir egzozu nerede yaptırabilirim . Kartal Ercan usta demeyin o artık Two brothers ile kapışıyor ( fiyatlarda )
Egzoz bu http://www.youtube.com/watch?v=YNSHcbOP67Q
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Sökebilir isen video paylaşmanı rica edeceğim . Ben sökmeyi denedim başaramadım . Hatta bostancıda far temizleme işi yapan birine götürdüm .
Bunlar açılmayan türden diyerek işlem yapmadılar .
mesajı yazdıktan sonra jeton düştü,kusura bakma hocam.arka 160 lıkmı aldın
Merhaba ,
Bu resimdeki gibi headers son susturucu gp modeli olan bir egzozu nerede yaptırabilirim . Kartal Ercan usta demeyin o artık Two brothers ile kapışıyor ( fiyatlarda )
Egzoz bu http://www.youtube.com/watch?v=YNSHcbOP67Q
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Sökebilir isen video paylaşmanı rica edeceğim . Ben sökmeyi denedim başaramadım . Hatta bostancıda far temizleme işi yapan birine götürdüm .
Bunlar açılmayan türden diyerek işlem yapmadılar .
Evet pilot power arka 150/70/17 yoktu 160/60/17 aldım arkayı. Önde orijinal boyutlarında 110/70/17
Halill, hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına![]()
Arkadaşlar şu an 2010 üzeri 15 bini geçmemiş temiz hyoya aşağı yukarı kaç para verilir? Maksimum yani?
İyi akşamlar, motorum hafif sağa düşme sonucu sağ ayaklık kırıldı. Araştırdım bulamadım nasıl temin edebilirim kaynatılır mı aluminyum mudur? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada sağ ayaklık derken bütün olarak kırıldı nasıl oldu böylr bi düşmede anlamadım da şimdiden teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Sağ basamak bağlantı parçasına ihtiyacım var nereden temin edebilirim acaba? Bir de basamağa hiç bir şey olmamış onu eskisinden çıkarıp yenisine takabilir miyiz?
Arkadaşlar şu an 2010 üzeri 15 bini geçmemiş temiz hyoya aşağı yukarı kaç para verilir? Maksimum yani?
2013'ler 9bin liraya kadar düşebiliyor. Ama ortalaması 9500 lira.
2012'ler 8bin lira civarında. 7.500'e satılanlarda oldu.
2010 modeller ilk kasa olduğun için maksimum 6 - 7 civarı verilir bence. Belki kilometresi düşükse, motor bakımlıysa 7.250 verilebilir herhalde.
Tabi bu fiyatlar +500, -500 oynayabilir. Lastiği, eksozu, düşmesi, kmsi, boyasızına göre değişkenlik gösteriyor. Ama genel anlamda sahibinden'de yazılan fiyatların 500 altına alınabiliyor. Tabi tok satıcılar yada motorunu göstermek için ilan açanlar hariç.