Taksitle alabileceğim motor arıyorum !!!

Merhabalar.
Ehliyetimi 1 ay önce aldım ve kuryelik işine başladım ertesi gün.

1 ayda toplam 1000 TL biriktirdim

5 ay sonra Deniz Harp Okulu mülakatlarım var eğer kazanıp gidersem motorumla vakit geçirebilmek için az bir zamanım var.

Para biriktirmeyi o yüzden bekleyemiyorum. Düzenli olarak gelirim var işten gelen günlük 40 lira ve üniversiteden gelen aylık 300 TL öğrenim kredisi.

Taksit olarak aylık 800 rahat verebilirim, motoru ailemin yardımı olmadan almak istiyorum

Eskişehirde üniversite okuyorum şu an, istediğim motor TVS Apache [ 2012 siyah 2 yıldır aşık olduğum motor ] Diğer modellerine de hayır diyemem böyle bir kredi kartsız taksitle ödeme imkanı sunulursa

Allah kolaylık versin, benim önerim sahibinden.com da ilanları "mağazadan" diye filtreleyin, bazı yerler kredi kartına taksit yapıyolar, kredi kartsız tabi zor, tanıdık olması lazım

Valla abi sahibindende bana ekmek çıkmadı mağaza ve şahıs bütün ilanları tek tek aradım en son çare olarak buraya intikal ettim ama yine olmayacak sanırım benim iş. anca bisiklet alırım motor neyime benim

Valla abi sahibindende bana ekmek çıkmadı mağaza ve şahıs bütün ilanları tek tek aradım en son çare olarak buraya intikal ettim ama yine olmayacak sanırım benim iş. anca bisiklet alırım motor neyime benim

Kardeşim kendimden örnek vereyim, ben küçüklükten beri motor hastasıyım,lisede ve üniversitede bu tutku hiç azalmadı, ama ben derslerime iyi çalışıp KPSS'ye de iyi çalışıp bir an önce öğretmen olmak için çalıştım, öğretmen olunca da ilk işim motor almak oldu, bazen sabretmek ve beklemek en iyisidir, ümitsizliğe kapılmdan devam, hem şimdiden para biriktir, meslek sahibi olunca da çok daha iyi bir motosiklet alabilirsin

google a modelini yaz motorun taksitli falan yaz mutlaka satan cıkar sahibinden firmalar var

Kredi kartına taksitle satan bir arkadaşım var. Motor temiz. Ybr esd 125. Düşünür musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar