doğan eski fotoğrafları koymuşsun yine

hayırdır rr'dan memnun değilmisin sen f forumundasın bakayım ?
ömer2 kullanım esnasında rüzgar için gerçekten 1e1 ama çıkarttığındaki durum ve üzerindeki durumu merak ediyorum cevabını bekliyor olacağım
beyler ben mutlu akünün distribütörlüğünü yaptığı bir markayı tercih etmiştim alırken gold markaydı sanırım 1 seneden fazla oldu alalı ilk günki gibi kullanılabiliyor halen daha
ek olarak benim benzin rezerv göstergersi çalışmıyor ama sorunun tam olarak nereden kaynaklandığını bulmam zor
yani şu şekilde
gösterge panelindeki ışıklandırmayı değiştirdikten sonra meydana gelen bir durum ama ilk zamanlarda depo hemen hemen hep full ve yakın seviyelerdeydi bunu fark ettiğimde uzun bir süre geçti üzerinden
problem rezerv benzini ölçen parçada mı elektrik tesisatında mı veya son seçenek hepsi düzgün gösterge panelinde mi bir sıkıntı var
bunu kontrol etmem gerekiyor bir 600f daha bulup
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
akşam geç saatlere kadar araştırma yaptım
aşağıda fotoğrafını paylaştığım parçada işaretlediğim ufak meret rezerv göstergesi için sensör
bu parça hareketsiz bir parça ölçümü neye göre nasıl yaptığı hakkında en ufak bir fikrim yok
bilgisi olan varsa yazmasını rica ederim konu ile ilgili