Altın Elbiseli Adam(Barkın Bayoğlu) CNBC-E Yayını'nı Kaçıranlar Buraya

Altın Elbiseli Adam(Barkın Bayoğlu) CNBC-E Yayını'nı Kaçıranlar Size Bir Güzellik Yapayım Dedim Yayın'ın İlk 3 Dakikası Maalesef Yok. Ama Ne Yapalım Ayranımız Budur Yarısı Sudur :)
Buyurun

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Barkın Reyiz frenlemese kendini saydiracak devlete :D

En çok barkın abi konuşmuş diğerleri biraz daha beyaz yaka barkın abi tam apaçi :queen:

BSY

-Devlet o konuda biraz destek oluyor.
-Daha az köstek diyelim.
-Iıı evet.
xD haha bir insan bu kadar mı haklı olabilir ya bayılıyorum bu adama.
Hep arkandayız Barkın abi.

Cnbc-e nin yayın mantalitesine ...yum 3 tane bu işi bilen adam getiriyorsun hepi topu 20dk konuşturuyorsun..
Daha barkın reyızın söyleyemediği bir çok şey var..Yayın esnasında tweetler mesajlar yağıyor..Ve sen yayını bu kadar kısa tutuyorsun.. Mallık resmen yaa.

Cnbc-e nin yayın mantalitesine ...yum 3 tane bu işi bilen adam getiriyorsun hepi topu 20dk konuşturuyorsun..
Daha barkın reyızın söyleyemediği bir çok şey var..Yayın esnasında tweetler mesajlar yağıyor..Ve sen yayını bu kadar kısa tutuyorsun.. Mallık resmen yaa.
Tamamen katılıyoru. Barkın abi'lerin yayını bittiğinde mercedes Türkiye distirbütör'ü geldi 45 dk 1saat program yapıldı nasıl birşey bu ya. Yok modaymış yok arabaymış falan filan.

Zaten bunu bildiğinden sohpet tadında değilde ezberlenmiş şiir gibi tak tak saydı hatta kesmesinler bari halk duysun diyede ara ara incelik yapıp susmadı, böyle bi durumda yapmamalıydıda zaten.

Helal olsun, fazla diycek bişey yok :)

soldaki adam da mantıklı birine benziyor. Ortadaki biraz kariyerden dolayı orda gibi geldi bana :) barkın abi zaten on numara. Özellikle devlet desteği değil az kösteği lafı çok iyidi :queen: 20 dk da ne kadar konuşabilirime odaklı bir şekilde gelmiş :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kadin motor dusmani motordan hoslanmiyor beli tavirlardan :)

Barkin 10 numara :cat: degerini bilin bence

Birde beylere sorarmasin diyen basliyan sorular salakca zaten adam lar bizi temasil ediyor adamlarneyapsin onlar OTV yi kaldirmicak devlet kaldiracak

Hağleyci abiyide sevemedim ben biğtürlü..

Kendini beğenmişlik vağ biğaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar