Arkadaşlar güzel fikirleriniz için teşekkürler, bana kızacak abilerim kardeşlerim olacak fakat bu sabah yola çıkarken, montumu ve kaskımı kasten odamda bıraktım, almadım yanıma. Fakat bu öyle birşey ki motosikletin sizin için ne ifade ettiğine bağlı. Tam notere gitmek üzere motoru garaja bırakıyorduk ki, "Abi." dedim. "Kaskını versen olur mu?" Böylece yolculuğum başlamış oldu ve yaklaşık 2 buçuk saat içerisinde 150 kilometreyi görüş açım %40'tan yukarı çıkmayarak katettim. Hava bir yandan sürüşüme engel oluyorken, bir yandan bana yaramış oldu gerçekten güzergahım boyunca 1 kere olsun memurlara denk gelmedim. Sonuç olarak 2. sevgilim şuan yurdumun otoparkında. Herşey yolunda fakat ne ehliyetsiz, ne de bugünkü gibi bir havada yola çıkmayı kati suretle kimseye önermiyorum. Bugün olası bir pozisyonda yapacağım bütün frenler anlamsızdı, zemin çok elverişsizdi. Velhasıl benimki kendimce istisnai bir durum, motosiklete bakış açımla ilgili tamamen. O motorun ruhsatı cebimdeyken ben o otobüse binemezdim.
Tekrar güzel fikirlerinize teşekkürlerimi sunuyorum.