Cup alıcam yardım lütfen

Arkadaşlar cup alıcam ama, kararsız kaldım fuarda bumotoyu (yeni ismi ile maranta motor) çok beğenmiştim. İri ve güçlü bir cupa benziyordu ama araştırmalarım sonucu bumoto dan herkesin şikayetçi olduğunu duydum. Özellikle servislerinden çok şikayetçiler. Bu yüzden sizden öneri bekliyorum istediğim özellikler şunlar.
1) Biraz cüsseli olsun çünki ben öleyim 100 kilo 182 boy. Bumoto nun ölçüler çok ideal benim için
2) Biraz son süratı fazla olsun (fazla derken 90-100 le 10-15 dk gidebileyim).
3) Yaygın servis ağı ve az sorunu olsun.

Kulaktan dolma değilde gerçekten kullanan bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Şüphesiz Yamaha Crypton Yakın Zamanda Babam İle Ortak Kullanım İçin Eve Alacağımız Bir Motor.

maddiyat sorun değilse şüphesiz modenas gt 135 tek geçerim. :cat:

Arkadaşlar cup alıcam ama, kararsız kaldım fuarda bumotoyu (yeni ismi ile maranta motor) çok beğenmiştim. İri ve güçlü bir cupa benziyordu ama araştırmalarım sonucu bumoto dan herkesin şikayetçi olduğunu duydum. Özellikle servislerinden çok şikayetçiler. Bu yüzden sizden öneri bekliyorum istediğim özellikler şunlar.
1) Biraz cüsseli olsun çünki ben öleyim 100 kilo 182 boy. Bumoto nun ölçüler çok ideal benim için
2) Biraz son süratı fazla olsun (fazla derken 90-100 le 10-15 dk gidebileyim).
3) Yaygın servis ağı ve az sorunu olsun.

Kulaktan dolma değilde gerçekten kullanan bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
eğer vitesli düşünürsen bajaj discover tavsiye ederim bursayada yakınsan gel bi test et elimde test aracı mevcut :)

Para olsa yamaha alır sormazdım satende, paradanda önemlisi ben şimdiye kadar sağda solda hep scooter kullandım. Hiç kendi motorum olmadı. Şimdi para biriktirip ciddi bir maxi scooter alcam 500 lük filan ama buna en az 1-1.5 sene var bu sürede hem motor yeteneğim artsın hemde hevesimi alayım diye idareten almak istiyorum. Daha önce 2. el araçta sıkıntı yaşadığımız için 2. el japonada bulaşmakta istemiyorum. Nekadar sağlam olursa olsun rodajda motorun anasını ağlatıyolar, değişeceklere yan sanayi filan kullanıyolar, çok apaçi var memlekette elimde patlamasın istiyorum. Salcano spider xl da güzl duruyodu sizce o nasıldır?

Japon düşünmüyorum. Hem okadar para vermek istemiyorum, hemde 110cc galiba o vergisi var. Kanuni belki olabilir ama bir gidip görcem onu. Ya şu motoru alan gören varmı gerçekten 9 beygir güç üretebilirmi? yoksa sadece atmasyonmu. Fuarda çok iddaalı bir reyonları vardı. http://www.marantamotor.com.tr/modelDetay.aspx?id=114

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar