Bu yaşta başlamak ?!

mesela ben :))) yaş 34 ,ehliyeti aldım,fakat harıl harıl motoru aramama rağmen bulamadım,bulursak bu yaz başlicaz inş :))

Forumdaki yazılanları çizilenleri okumaya başladım hemen hemen hepsinde cevabınız var, sizin fikrinizide duymak isterken cevabınızı gördüm. Hyosung gv250 çoğu yerde geçiyor, o da olabilir soğuk gelmedi motor bana. Ama motorumu aldıktan sonra kolay kolay değiştirmek istemiyorum.
Yaş 32 ama daha yeni başlayan daha yaşlı abilerimizin de olduğunu gördüm :)

Peki bu Hyosung bobber için uygun mudur? Bir süre sonra üzerinde oynama isteği duymaya başlayacağıma eminim.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam bahsettiğiniz motorlar ortalama 50 beygirlik, çokta güçlü olmayan motorlar.
Öyle pek aman aman bi durum yok yani.

Fakat o motorlarin hepsi biribirinden hantal ve manevra kabiliyeti düşük motorlardir.

Şahsi fikrimi sorarsanız, hangisini alırsanız alın, sürüş eğitimi almadan, kullandığınız motosikleti tam olarak tanımadan ve bol bol pratik yapmadan trafiğe çıkmayınız.

BSY

Ya iyi bakılırsa eğer çoğu çin motorunun ömrü uzundur özelliklede regal.
Regal hyo ya karşı hantal kalabilir yanlış hatırlıyorsam bağışlayın ama gv250'de gtr250 ile aynı motor vardı diye hatırlıyorum yani performansı tatmin eder.
Bu yüzden hızı fazla sevmiyorsanız, yedek parçası daha ucuz ve daha kolay temin edilsin diyorsanız regal.
Ama ben sizin yerinizde olsam gider o sıfır hyosungu alırdım :)
Birazda sürat farkı yönünden hyoyu tavsiye ediyorum.
Ne olur kimse çıkıp alıntılar yapıp yok öyle değil şöyle yok böyle felan demesin bana gözünüzü seveyim ben sadece kendi fikrimi belirttim herkes birbirinin fikrine saygı duysun lütfen.

Bak işte gökhan. Hyosung dedim adam kokusunu aldı resmen, hemen geldi. Emre; Hayabusa alıp daha sonra tekrar gt250r alma planların varmış, düşüncelerinizi alabilirmiyiz efem :p:sunny::cherry:

yok dostum ya ducatıden sonra bi s1000r alıcam sonra tekrar gtr a dönücem insanları yanıltma :p

Adam halen gv650 diyiyor :pr: Dostum biz gv250-yeni kasalardan bahsediyoruz...
Bir kere bile gv650 yazdığımı gördünmü ? Veya ben gv650 için sorunsuz vs yazdımmı ?
Neden halen gv650 muhabbeti yapıyorsun veya nereden çıktı bu muhabbet ::whip::
Kafanda kurup kuru bana sarıyorsun :queen:

Adam halen gv650 diyiyor :pr: Dostum biz gv250-yeni kasalardan bahsediyoruz...
Bir kere bile gv650 yazdığımı gördünmü ? Veya ben gv650 için sorunsuz vs yazdımmı ?
Neden halen gv650 muhabbeti yapıyorsun veya nereden çıktı bu muhabbet ::whip::
Kafanda kurup kuru bana sarıyorsun :queen:

Anladığım Kadarıyla Gökhan Tipik Bir Hyo Düşmanı :queen::queen: Oğuz Öyle Deme Herkez Malına Toz Kondurmazmış :flower:

Son düzenleme:
Dostum biz markadan bahsediyoruz. Sen regal sonucta çin markasi dedigin icin. Sen ilk once markayi kotuluyorsun.

Sonra hyo nun bir modelini secip ben model savunuyorum diyorsun...

Ben sana çin diye kotuledigin regal markasinin bir tane bile sorunlu makinesi olmadigini ,

Kaliteli diye ovdugun hyo markasinin insanlarin basina bela olan modellerinin oldugunu anlatmaya calisiyorum...

Konunun ozu bu, ama oguzcugum sevgili kardesim, daha anlamadiysan ben bu soylesimizi burada sonlandiriyorum. Kendine iyi bak kardes...

Yaşta ne var. Millet bu yaşlarda koşuya başlayıp 160 Km.'lik ultra maraton koşuyor. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar