- Konu Yazar
Dün akşam 22:00 sıralarında arkama bir araba yaklaştı baya sıkıştırdı. Biraz gazlayıp sağa çekeyim geçsin gitsin uğraşmayayım akşam akşam dedim. Daha duramadan adam sağa kırdı gelip arkadan çarptı bana düştüm yere kırdı direksiyonu gitmeye başladı bende arkasından koştum kapıları kitledi camları yumrukladım açsın diye açmadı 50 yaşlarında bayada alkollüydü hareketlerinden belli etti bastı gitti. Plakasını aldım polisi aradım 1 saat bekledim geldi nihayet polis " Maddi hasarlı kaza tutanağı" tuttu. Bu gün tutanağı aldım sigorta şirketime gittim. Eğer mahkemeye verirsen harç parasını vermen lazım dediler benimdeş şuan için 500-600 tl gibi bir rakam vericek durumum yok. Davada açamadım adama yaklaşık 500-600 tl lik hasar var motorumda plakalık , plaka , yan grenaj gitti yürürde sıkıntı yok. Adama ulaştım bir şekilde telefonunu buldum. Yarın gelicek buraya bir tutanak imzalatıcam avukatım söyledi imzalatmamı. Kaza tutanağıymış ama bu tutanak kaza anında tutulması lazımdı dedi. Şimdi benim ne yapmam lazım adamın sigortasının karşılaması için benim motorumun masraflarını nasıl bir yol izlemem gerek. Uğraşmakta istemiyorum açıkcası izin alamıyorum patronumdan mahkeme falan uğraşamam ne yapmam lazım şuan ?