Istanbul trafiğinden kurtulmanın en güzel yolu.
Harbi şok edici bir durumhemen ayağa kalkıp motora koşmaya başlıcaktım ki orta yaşlı bir adam yanıma yaklaştı ve unkapanına nasıl giderim biliyormusun diye sordu :sunny:
Sağolsun bana hayatımın şokunu yaşattı. kafamı yere çok sert vurup hayal gördüğümü düşünmeye başlamıştım ki soruyu tekrar edince tamam ben iyiyim sorun adamda diyebildim
Yklaşık 2 senelik izmir deneyiminden sonra bende ankaraya yeni geldim. Burada motosiklet kullanmak şeytana parmak atmak gibi. Aynen dediğin gibi sağımdan geçerken 1 metre bile fark açmadan direk önüme kıran bir taksici yüzünden öleceğim.
Ulustaki göbekte dün bir tane sedan ford focus geldiği göre göre önümü kapattı. ( 2 arabanın arasına giremeyim diye ) Acaba bilmedenmi yaptıki dedim sonra baktım aynadan bana bakıyor ve geldiğimi gördükçe beni sıkıştırıyor. 2. kerede ses çıkarmadım. son olarak tam göbeği geçerken istisnasız direk üstüme 50 derece kırdı arabayı. sol refüje ayağımı koydum neredeyse kendimi motordan aşağı atacaktım. Gazladı gitti. Bu sıkışık trafikte mal oğlu mal nereye kaçacaksa ? En sağa geçtim, kaldırıma çıktım, trafik polisine ufak bir omuz atarak kaldırımdan yardırıyorum. Adam trafikte kaldı tabiki. Adamın önüne indim kaldırımdan. çektim ayaklığı indim motordan. Bu geri geri kaçacak ama arkada otobüs, dolmuş ne ararsan var. Adama doğru giderken kapıyı kilitledi. Cama 3-4 tane eldivenle yumruk attım. Hala kaçmak için manevra yapmaya çalışıyo. Camı araladı terbiyesiz diye bağırırken kollarımı bi soktum camdan içeri, yan koltuğa yattı gavat. Kapıyı bir açsaydım kesinlikle ceza evindeydim. Üzerinde cumhurbaşkanlığı yazan 2 tane BMW polis motoru geldi. ADam hala aralık bıraktığı camdan bıktık bu kuryelerden diye bağırıyor. Omuz attığım poliste geldi. 2 polis motoru 1 Albea yolu kapattık. İnsanlar toplandı. ÜZerimde robocop gibi mont, kask , eldiven herkes bana bakıyor. Tansiyondan başım dönmeye başladı. Sayısını hatırlayamadığım kadar çok kurye motoru birikti. Adamı pert olmaktan kurtarmak için polisler benım motoru kenara çekti. Gavat kaçtı gitti.
Lanet olsun bu ankaradaki yobazlara.
Ankara'da motosiklet kullanmadım ancak bazı sınavlarım nedeniyle Ankara'ya gittim ben bu kadar hödük-gavat tipi bir arada görmedim desem yeridir.Sözüm ona başkent olucak olmaz olsun böyle başkent.Araç kullanıcıları tam canavar öne kırmalar mı dersin tapagaz gidenmi küçücük şahin ile koca otobüsü sıkıştıranmı dersin neler neler.Tamam şehiriçi yolları otoban gibi ama insanlarında sıkıntı var.Adres soruyorum cevap vermeyen adam gibi yardımcı olmayan tiplerle karşılaştım vs. vs. Ankara'mı mümkünse yolum hiç düşmesin oraya ben İzmir'den memnunum arkadaş...