Yeni kaskımız..

Arkadşlar uzun zamandan beri düşündüğüm kafamdaki aklımdaki kaska kavuştum daha önce nolan n81 kullanıyodum fullface çok rahattı memnundum ama değiştirme vakti gelmişti artık.. allah herkese gönlündekini nasip etsin..

Arai chaser v superstar black modeli

maşallah süper Allah test etmek zorunda bırakmasın kazasız belasız sürüşler ;)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Güzelmiş. Güle güle tak kaskını.. Fiyatı nedir bu güzelliğin?

inşallah hiç kalitesini göstermesi gerekmez ama ybr fiyatına kask neredeyse :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun guzel kask bende araı shoeı shark bell gıbı profesyonel bı kask alacagım durumlar duzelınce sımdılık scorpıon a devam :) Hem ne demiş barkın reyiz kafan kaç para Hemşehrim :)

Güzelmiş. Güle güle tak kaskını.. Fiyatı nedir bu güzelliğin?
Sağ olun cihan hocam.. Şuan yaklaşık olarak 1400 küsürlerde..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

inşallah hiç kalitesini göstermesi gerekmez ama ybr fiyatına kask neredeyse :p

İnşallah.. hepimiz için yürekten dileğimiz o kasklarımızı test etmek zorunda bırakmasın rabbim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

Hayırlı olsun guzel kask bende araı shoeı shark bell gıbı profesyonel bı kask alacagım durumlar duzelınce sımdılık scorpıon a devam :) Hem ne demiş barkın reyiz kafan kaç para Hemşehrim :)

Sağ olasın allah seninde gönlündekini nasip eder inşallah..

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Arai için gayet iyi fiyat.. Hayırlı olsun..

güzel duruyor, kazasız belasız kullanırsın inş. Kaskın arkasında ki zavazingo nedir ? hava kanalı dicem ama ilginç duruyor, şekil olsun diye mi yapmışlar ?

Zafer hoca güle güle kullan kazasız belasız inşallah..Üstad sende nasıl bir fotoğraf yeteneği varsa ne çeksen süper görünüyor :D

Amiyane tabirle motosikletinin yarı parasına kask aldığın için CAN-I GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM. HELAL OLSUN. KASK ÖMRÜ BOYUNCA KULLANABİLESİN İNŞALLAH.

Hayırlı olsun,çok güzel görünüyor kazasız belasız kullanmak nasip etsin mevlam..

Hayırlı olsun, güzelmiş
Eyvallah hocam sağ olasın..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

güzel duruyor, kazasız belasız kullanırsın inş. Kaskın arkasında ki zavazingo nedir ? hava kanalı dicem ama ilginç duruyor, şekil olsun diye mi yapmışlar ?
Eyvallah hocam cümleten kaza bela görmeyelim tekerimiz hep düz bassın.. Aynen hava kanalı var yanlarda hava girişini sağlıyo ayrıyetten rüzgarlık görevinide üstlendiği için kaskın dengesini sağlıyo olsa gerek diye düşünüyorum bende fazla bilgiye sahip değilim ama başka bi amaç olamaz :D artislik olsun die koymaz japonlar onu oraya..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

Zafer hoca güle güle kullan kazasız belasız inşallah..Üstad sende nasıl bir fotoğraf yeteneği varsa ne çeksen süper görünüyor :D

Eyvallah şükrü hocam rabbim sizlerede nasip etsin gönlünüzdekini.. Estafurullah hocam bişey yaptığımız yok bi işi keyif alarak isteyerek yapmak çok önemli bence.. Bende ki fotoğraf aşkı da öle bişi olsa gerek :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------

Amiyane tabirle motosikletinin yarı parasına kask aldığın için CAN-I GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM. HELAL OLSUN. KASK ÖMRÜ BOYUNCA KULLANABİLESİN İNŞALLAH.

Bende canı gönülden teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

Hayırlı olsun,çok güzel görünüyor kazasız belasız kullanmak nasip etsin mevlam..
Cümlemize kaza bela uğramasın diyelim hocam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar