Bugün krediyi aldım. Kısmetse ben de bir adet Race Blu renkte alacağım.
seko pulsar planlıyordun yanlış hatırlamıyorsam.kredi çıkınca yamaha da almışsın soluğu
Arkadaslar peki abs li mi abs siz mi? Arada 1600 tl fark var, naked motor sonuçta şehir içinde daha çok kullanılacak ve de abs önemli bir faktör. Ben kararsız kaldım abs konusunda.
Arkadaslar peki abs li mi abs siz mi? Arada 1600 tl fark var, naked motor sonuçta şehir içinde daha çok kullanılacak ve de abs önemli bir faktör. Ben kararsız kaldım abs konusunda.
Ben aldım Allah herkese nasip etsin böyle bir motoru.
biraz önce DAYTONA MOTOru aradım abs li versiyon nisan 15 den sonra gelecek dedi. kredi kartına vade farkı ile taksit yapıyorlar.(bonus a 9 taksit) ve banka kredisi için de teb ile anlaşmalılarmış 1.25 faiz ile kredi cıkartabiliyorlarmış.
bu motoru kredi ile almayı dusunen ve uygun kredi aldıgını dusunen akradaslar ne kadar a ne kadar faiz ödeyecegini ve hangi vade aralıgını sectigini yazar mı ? bu motoru bende almayı dusunuyorum. Bu arada adam gelecek serinin hepsini sattıklarını ilettinisan 15 ten sonrası içinde sıraya giriyormuşsunuz..)
iş bankasında zaten tüketici kredisi 1.20. daha dün aldım.
biraz önce DAYTONA MOTOru aradım abs li versiyon nisan 15 den sonra gelecek dedi. kredi kartına vade farkı ile taksit yapıyorlar.(bonus a 9 taksit) ve banka kredisi için de teb ile anlaşmalılarmış 1.25 faiz ile kredi cıkartabiliyorlarmış.
bu motoru kredi ile almayı dusunen ve uygun kredi aldıgını dusunen akradaslar ne kadar a ne kadar faiz ödeyecegini ve hangi vade aralıgını sectigini yazar mı ? bu motoru bende almayı dusunuyorum. Bu arada adam gelecek serinin hepsini sattıklarını ilettinisan 15 ten sonrası içinde sıraya giriyormuşsunuz..)
Ben 36 ay aldım 1.26'dan ama başka borçları da kapatmak için fazla aldım ki bu fiyat bizim firmaya özel. 1.25 iyi bir oran yani...
ben bankada çalışıyorum, oran söylemeyeyim:cherry:
kardesim ne kadar kredi cektin iş bankasından ne kadar kac ay ödeyeceksin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
sitede böyle bir hesaplama var
24 ay süresince aylık 1.041,12 TL taksit tutarı ödeyerek alabileceğiniz KAMPANYALI İHTİYAÇ kredisinin tutarı 21.000,00 TL dir.
( FAİZ ORANI 1,2 ÜZERİNDEN HESAPLANMIŞTIR.)
Nihai taksit, kredi tutarı, faiz oranı, tahsil edilecek masraf ve komisyonlarla ilgili şubelerimizden bilgi alabilirsiniz.