Motor büyük görünsün diye üzerine 150 boyunda adam oturtmuşlaröyleki kaldırıma yanaşmış motoru dik tutabilmek için .
Motora bakılırsa balansör yok gibi buda muhtemel bir titreşime işarettir.
Kullanıcı yorumlarını bekleyip fiyatını da görmek lazım .
Yalnız 125 cc için güzel detaylar var .
ben kuba cg 100 dik sport motosiklet kullanıyorum titreşim sıfır diyemem ama sıfıra en yakın değer ne ise o... modifiyeli balanssız. balasör görmeyince titreşim olacak diye bir şey yok. arkadaşımın apache si var ilk başlarda belki benimki ile başa baş giderken şimdilerde konfor olarak benimkini geçemiyor bunu ben söylemiyorum kendisi söylüyor ve buna katılıyorum. çünkü o motoru ben de kullanıyorum. 110 120 km hıza ulaşabildiğimde dahi titreme yok kısaca bunu söylüyorum. ister inanın ister inanmayın.
hoca ben de düşünüyorum.hint malı başka üründe bilmem ama motosiklet olarak verdiğin paraya değen ve kullandığın sürece üzmeyen aletler olduğunu söyleyebilirim...sanirim ilk taliplisi benim gelsinde mayista alicam insallah gozume kestirdim
1 lt ile 77.1 km diyor sitesi
siz nerden okuyorsunuz bilmiyorum ama
http://bajajauto.com/discover125t_features_technology.asp#topLook
duymayanlara duyurmak lazım
Her hafta fiyatı artıyor yaza doğru 4.000 - 4.300 liraya alırsınız.
Bu motoru rks titanic 150 ile karşılaştırayım 175cm 105 kilo bir adama gayet büyük ve rahat gelmişti.
Bajaj rks den 28 cm daha kısa
Bajaj rks den 31 cm daha yüksek
Bajaj rks den 14 cm daha geniş
Bajaj rks den 4 kilo daha ağır
SOnuç olarak rks ile aynı sengmette kıyasladım videolardan resimlerden discoverin rks den daha ufak olduğunu düşünüyordum ama ölçüler gösteriyorki 28 cm kısa olmasını geçersek daha yüksek ve daha geniş..
güzel tespit olmuş dostum, ama selesi epey küçük geldi bana, boydan kısa olduğundan sanırım öyle gözüküyoda olabilir, ama iddaa edilen rakamlar doğruysa rks'nin yarısı kadar yakar ki o zaman kesin alınır :cat: