bir daki buluşmada herkes park etmeye çalışsın :queen::flower:
Ahaha![]()
Bu laf banaydı herhalde![]()
Cumartesi günki gezide, sırt çantama kim poşet koymuştu ?
Mavi bir poşet , almayı unutmuş çantayı açınca farkettim evde duruyor
Kimin bu poşet![]()
benim o berkut canın istediğinde getir![]()
Abi kesin bişey diyemem ama iridyum buji faydası oluyor.Stop buji değişiminden eve gelene kadar hiç stop etmedi motor.vallahi bendede var öle durduğu zaman stop etme problemleri nadirde olsa var. buji halledermi sence bu problemi rölanti normal ama yinede stop ediyo bazen
bu dedigin tornacının ismi neydi benim enişte olabilir ismi Engin miydi?Buğün öğlen sonu gittim buji aldım CR9EIX aldım.Eski buji yerinden çıkmıyordu tornacıya gittim direk kent meydanı arkasında bi yere.Buji tahmin ettiğim gibi kırıldı içerde kaldı.motoru açmak istemediğinden çeşitli yollar denendi 1 saat boyunca sonuç yok matkap ilede yapmak istemiyordu içeriye pislikler ve metal parçaları kaçar diye ama son çara motoru açmadan matkap ile yaptık.Dikkatli temizleye temizleye mıklatıs ve hava tabancası + motor kompiresör ile.Sonunda yaptı adam bıkmadan ugraştı.başkası olsa olmaz der başından savardı.Yeni ngk CR9EIX İRİDYUM bujiyide taktık motor tek marşta alıyor istop etmeler gitti gazı bırakınca istop etmiyor artık.Gaz tepkimesi daha düzğün oldu.
http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=363
Aldığım buji bu kendi sitesinde bu fiyata koğuk çıkar mahallesi dönüşünce köşede olan motorsikletçiden 36 liraya aldım.
bu dedigin tornacının ismi neydi benim enişte olabilir ismi Engin miydi?
Samet , motor işi noldu ? Varmı bir gelişme?
bu dedigin tornacının ismi neydi benim enişte olabilir ismi Engin miydi?
ben sabahları çalıştıracağım diye baya uğraşıyorum. sebebi ne olabilir. nasıl giderebilirim. fikri olan varmı?
hımmm önceki sahibine servis böyle bişey söylemiş. akü küçük geliyor , ondan yapıyor demişler. değerlendirmeye alıcam. teşekkür ederim.
bu iridyum bujinin ne gibi bir faydası olur acaba.