Elektrik gelmiyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kontağı açtığımda elektrik gelmiyor ama tepiklemeyle çalıştırdığımda herşey düzgün sebebi ne olabilir ?

tepiklemeyle çalışıyorsa iyi :)
kontağı açtığın halde ışıklar kornada falan ses yokmu...büyük ihtimal sigortan atmıştır...ama sigortası atmış motor tepiklemeyle çalışırmı bilmem :)

sigortaya bak,sağlamsa bağlantı yerlerini hafif zımpara yap bazen oksitlenebiliyor.en kötüsü akün pert olmuştur benim aküde 1 haftadır sapıttı basarım marşa zırrr diye bi ses ondan sonra çevirir.

Sigortayı değiştirdim sorun düzelmedi akü daha 1 aylık

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

tepiklemeyle çalışıyorsa iyi :)
kontağı açtığın halde ışıklar kornada falan ses yokmu...büyük ihtimal sigortan atmıştır...ama sigortası atmış motor tepiklemeyle çalışırmı bilmem :)

sigorta yandığında tepiklemeyle bile çalıştırsam lambalar falan yanmıyodu ama bu sefer tepiklemeyle çalıştırdığımda lambalar yanıyo herşey normal muhtemelen aküde bi sıkıntı var

motor çalıştığında ışıklar falan çalışıyorsa şarjda sorun yok demekki...
önce akü kutup başlarına bak gevşekmi çıkmışmı diye...sonra aküyü bi elektrikçiye göster nasıl durumu diye...sonra başka aki tak bakalım çalışacakmı...çalışırsa akünün garantisi varsa geri iade edip yenisini alırsın

kötü haberim var sana marş motorun ölecek haberin olsun

Hayır akü bitik bende,motorcuda yeni akü taktığımda düzeldi. sıcakken bişey yok zaten soğuk havalarda gece akü boşalıyor ve sabah ayazda sıkıntı çıkarıyor. birde 9 amper yerine 7 amper takılı üzerinde onunda etkisi var.. en kısa zamanda değiştiricem artık

motor çalıştığında ışıklar falan çalışıyorsa şarjda sorun yok demekki...
önce akü kutup başlarına bak gevşekmi çıkmışmı diye...sonra aküyü bi elektrikçiye göster nasıl durumu diye...sonra başka aki tak bakalım çalışacakmı...çalışırsa akünün garantisi varsa geri iade edip yenisini alırsın
öncelikle teşekürler akü kutup başlarına baktım gayet sıkıydı eksi kablosundaki vida paslanmış gres yağı sürdüm pazartesi günü aküye baktırıcam muhtemelen sorun orda

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

kötü haberim var sana marş motorun ölecek haberin olsun

tepiklemeyle rahat bi şekilde çalışıyo marş motorunda sorun olduğunu sanmıyorum yinede teşekürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar