- Konu Yazar
Selam arkadaşlar forumu aylardır takip ediyordum bugün uye olmak istedim gerekli kararları verdikten sonra. İsmim Erman, İstanbulda yaşıyorum 20 yaşındayım Marmara Üniv Turizm ve Otel İşlet. Anadolu üniv. Halkla ilişkiler okuyorum a.ö olarak vede global bir turizm şirketinde uzmanım baya bi hareketli hayatım yaşıma göre anlıyacağınız üzere
. 18 yaşından beri kendi arabam var kullanıyorum fakat nedense bir ay önce bi motosiklet tutkusu başladı bende motosikletim yok a2 ehliyetim yok daha önce hiç seleye bile oturmamıştım taki geçen cumartesi GIS PARK ta ileri sürüş 1 eğitimi alıp motosiklet kullanmayı öğrenene kadar. Hiç böyle süper bir his oluşacagını sanmazdım şuan motor düşüncesi ile yatıp kalkıyorum nisanda ehliyeti ayarlıyıp sonrada cb 125 ace ile başlamayı ve gerekli tecrübe ve parayı bulunca cbr 125 r alacağım. ( burada sınırlı kalacak sebebi hiç yükseltiyim gaz açıyım gibi bi derdim olmaz bunu biliyorum ayrıetten çok hoşuma gitti cbr 125r. Arabada bile 100 ü geçmemiş biriyimdir bu arada.) Forum çok öğretici ve eğlenceli gözüküyor. İyi forumlar herkese:flower: