Hayırlı olsun. Ben de Pulsar a niyetliyim, olmazsa inazuma mı alsak ne yapsak :wiinkk:
Hayırlı olsun. Ben de Pulsar a niyetliyim, olmazsa inazuma mı alsak ne yapsak :wiinkk:
Hayırlı uğurlu olsun.
Tofaş deyince aklıma geldi. 1998 yılındayken 92 model bir doğan sl'im vardı. O kadar sık arıza yapardı ki hemen her hafta tamirciye giderdim. Ne olduysa yaklaşık 1 ay kadar arıza yapmadı, sonra yine arızalandı. Tamirciye gittiğimde söylediği aynen şu" Abi neden bir aydır gelmiyorsun. Bir kusur mu ettik. Arkadaşlarla aramızda konuştuk niye gelmiyor diye " ??????????????. O gün satmaya karar verdim. Tofaş değil fiat, mercedes yapsa almam. Tövbeliyim.
OOoooo hadi bakalım hayırlı olsun...nihayet şöyle eli ayağı düzgün bi makinan oldu![]()
9.000 e aldıysan kardasın derim...üstü zarar bana göre...şimdi motor bloğuna eğil boş viteste gaz ver bi ses geliyor mu diye müsait sessiz bir ortamda dinle...bazılarında blok içinden gelen TANIMLANAMAYAN bir garip ses geliyor Ademimcim...benimkinde yoktu ama çok arkadaş da mevcuttu...
hayırlı olsun. kazasız belesız inşallah güle güle kullan...
Hayırlı olsun, foto yokmu
masrafları nedir satış sigorta falan
hayırlı olsun,kazasız belasız zevkli sürüşler dilerim.
niyet ettim hero ya, nasip oldu inazumahayırlı olsun inazuman. güle güle kullan.