niyet ettim hero ya, nasip oldu inazuma

Allah kaza ela göstemesin.güzel günlerde güle güle kullan...:cat:

sağını solunu moturu pistonu açıp kurcalama ama....:queen:

allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. tekerine taş değirmesin. ruzgarın hep ardından essin.

F54

yumurtacı adem arkaya peder bey in römorku takar yumurta satarsın artık
hadi hayırlı olsun bok atmak gibi olmasın ama o kadar tecrübeye bi 500 cc giderdi yani bi zaman sonra inazumoş yetmezse şaşma...

Bu motoru aldığımda gece uyuyamamıştım. Eminim sen de aynı durumdasındır. Ayakların yere basmıyordur mutluluktan.

arda karaca teşekürler
dün uyuyamadım. Sabah 7 de kalktım. Şımdı nöbetteyim. Gözlerim kapanıyo valla. Sagol.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

Allah kaza ela göstemesin.güzel günlerde güle güle kullan...:cat:

sağını solunu moturu pistonu açıp kurcalama ama....:queen:

suzuki parçaları dünya parası. Ellemem hiç. Sandart bakımlar yeter :) sagolun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. tekerine taş değirmesin. ruzgarın hep ardından essin.

rüzgar bugün hep önden vurdu ama neyse. :) iyi dilekleriniz için teşekürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------

yumurtacı adem arkaya peder bey in römorku takar yumurta satarsın artık
hadi hayırlı olsun bok atmak gibi olmasın ama o kadar tecrübeye bi 500 cc giderdi yani bi zaman sonra inazumoş yetmezse şaşma...

sınırları zorladım zaten bugün. 150 diyor, 151 demiyor, kesiyor. Konforu yeter. İnzimoş la senin cbfoşu kapıştırak. :sunny:

F54

benim cbfoş yarışa gelmez mazallah kucağa alırız motoru sonra
sende sakın wolf le yarışayım deme sende şanzument i alırsın bak kucağına demedi deme

Tecrube böyle bişey demekki, sabırsızlıktan tuhaf kararlar vermemişsin yine tam 12 den vurmuşsun :cherry:

Tam senlik motosiklet bence, bi ömür kazasız belasız kullanmak nasip olsun :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnazumayı 300-350 kilometre kadar deneme şansım oldu tadına doyamamıştım hayırlı olsun dediğin gibi on numara motor

ferdinand,babaakar,mhmtesk,barısatmaca hepınız sagolun. Teşekürler.

abi hayırlı olsun , rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.
inazuma kaslı, kıllı hatta döşlü güzel makina. :)
bende niyetlendiydim bir aralar fiyatı çok uygun bir motor. ama bir arka lastiğinin 400tl olduğunu görünce yattı tabi hayallerim. ticariye gelmez. sana ideal. tekrardan hayırlı olsun.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sende Sağol Adem.

abi hayırlı olsun , rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.
inazuma kaslı, kıllı hatta döşlü güzel makina. :)
bende niyetlendiydim bir aralar fiyatı çok uygun bir motor. ama bir arka lastiğinin 400tl olduğunu görünce yattı tabi hayallerim. ticariye gelmez. sana ideal. tekrardan hayırlı olsun.

Sagol tahsin. Ticari işlere gelmez tabi. Gezi motoru. Motor 10 binde ama lastikler sıfır gibi duruyor. Yani kalın lastik çabuk erimiyor. Sagol.

Diger iyi niyetlerini yazan arkadaşlarada tek tek teşekür ederim. Sagolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar