:mrgreen:.........Hoş geldin Arda. Boşver cbf 500'ü temiz GSX R1000 K8 var. Daha güçlü ve hızlı gidiyor. Onu verelim?r:
ben aslında cbr 250 r düşünüyodum ama 1.83 boy var bende ve motor ufak kalıyo altımda bikaçkere kullandım bu sebeple cbf 500 düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
tesekkur ederim ama motor eskisehirde ben istanbuldayım burdan arıyorum![]()
millete bak ya, 250cc'nin üzerinde başlayan herkesin ilk işi tam gaz duvara dalmak sanki. apaçinin eline 100lük cup versende o duvarı bulur zaten. isterse hayabusa ile başlasın. adam görmüş beğenmiş, parası da var. en fazla, bak o iyi ama şöyle de bi seçenek var deriz tamamdır. böyle insanlar ne acayip tersleniyor anlamıyorum. bazısı forumda yönetici olsa hemen forumdan uzaklaştırır. polis olsa ehliyetini alır
foruma hoş geldin. 250cc'de güzel makineler var. cbf500'de güzel. iyi sürüşler.
millete bak ya, 250cc'nin üzerinde başlayan herkesin ilk işi tam gaz duvara dalmak sanki. apaçinin eline 100lük cup versende o duvarı bulur zaten. isterse hayabusa ile başlasın. adam görmüş beğenmiş, parası da var. en fazla, bak o iyi ama şöyle de bi seçenek var deriz tamamdır. böyle insanlar ne acayip tersleniyor anlamıyorum. bazısı forumda yönetici olsa hemen forumdan uzaklaştırır. polis olsa ehliyetini alır
foruma hoş geldin. 250cc'de güzel makineler var. cbf500'de güzel. iyi sürüşler.
Adam trafik canavarı dinleme sen onu![]()
aslında mantıklı olunursa ufak cc motorla öğrenmem en doğrusu ama ole bi motoasiklet pazarı varkı benim gecen sene arkadaşım ninja 250 r aldı 14000 tl ye mal oldu motor ve sıkıldı bir senede. bu sene satmaya çalışıyodu biara satamayınca vazgecti cünkü o paralara çok daha iyi 600 lük motorlar alınıyo ve 250 cc motora o parayı verip baya bi zararla sonlanıyo hikaye.![]()
ama hala hayattayım
küçük cc ile başlanmalı'cılardan değilim ama elinden ne kadar çok motosiklet geçerse o kadar iyi olur, o kadar tarzını anlarsın. ben mesela cruiser ile başladım ama aslında çıplak spor motosikletmiş benim tarzım onu anladım![]()