ybr kullanıyorum artçılı olarak 2. el cbf tavsiye ediyorum. eğer geçişse ya ybr yada cbf 2. el al. kafan rahat eder her türlü
300 kere açılan konuları tekrar açıp, tekrar tarışmaktan zevkmi alıyorsunuz yahu :mrgreen:
Esd alırsan, ilk düzlükte veya bayırda apache seni tokatlayınca ah keşke der kalıverirsin... Hız ile işim olmaz diyebilirsin fakat araç sollarken, sıkıştırmalarda vs hayat kurtarır.![]()
Forumda her üye konu açabilir, soru sorabilir. Aynı veya benzer sorular daha önceden sorulmuş olabilir. Mühim olan yardımlaşmak, fikir alışverişinde bulunmaksa yardımcı olunur. Yardım etmek istemeyen cevap vermeme hakkını kullanabilir.
Çoğumuzun ilk açtığı konu başlığı almak istediğimiz motor ile ilgili sorudan ibarettir. Hayat bilgisi dersimizin ardından, sorulan soru hakkında tecrübem olmadığından, sadece elden çıkarmak daha kolay olduğu için YBR 125 olarak kullanıyorum oyumu![]()
tvs güçlüdür,2 kişi dağ bayır bayılmadan tırmanır bana mısın demez. düzde 120 130 rahat görürsün. geride kalmazsın. ama titreşim var artçı kısmında
video atıyorum,hepsinde artçılıyım. ben 90 kiloyum tek başıma
En kısa zamanda bi tvs bulup binmem lazım titreşimi görmek için
videoyu izle 3.viteste rampa tırmanıyorum, şundan eminim bu güç sana titreşimi unutturacak
tvs güçlüdür,2 kişi dağ bayır bayılmadan tırmanır bana mısın demez. düzde 120 130 rahat görürsün. geride kalmazsın. ama titreşim var artçı kısmında
video atıyorum,hepsinde artçılıyım. ben 90 kiloyum tek başıma
https://www.youtube.com/watch?v=FKLanpabVe8