- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle selamlar cbr250r kullanıcısıyım. çok hızı sevmem ama yavaşta gitmem diyelim.. 2gündür olaylar olaylar allaha şükür bişey yok ama geriliyorum çok sinirlenıyorum. bugün normal motorumla gezerken bayan sürücü birden sola dönmek istedi sola dönüş yok U dönüşü yasak, birden döndü ve sonradan sınyal verdı artcımda vardı hızım 20 kmhız filandı ama arabayla aram yakındı fren sıktım biraz ön teker kaydı arabanın üzerine doğru giderken direksiyonu sola kırdım bilerek granajlar vurmasın dıye elcik koruma topuzu arabaya donk etti. düşmedik, durdum camına yumruk attım sinirden napıyosun dedim, pardon pardon diyor bayan sürücü.. çok kızdım öyle böyle değil.. neyse dedim tutulmiyim tam giderken aynasına tekme attım ayna ters döndü
)) biz bastık gittik, bu arada abimde artcıydı zaten motordan korkuyor hep onunla gezerken böyle oluyor.. 1 kere trafikte herkez ip gibiydi ben aralardan gidiyordum hıyarın birisi ortalamış şeridi. bende korna çaldım az kayda geçeyim diye aynadan gördüm. küfür etti neyse yol verdi ama sonuçta küfür etti giderken donk diye botlarımla kapısına tekmeyi salladım baktım hafiften gaz verdi peşime gelicekti ama nasıl gelicek trafık full ben aralardan kaçıyorum.. esas konu şu ben çok geriliyorum engel olamıyorum kendime zarar veriyorum sağ sola.. plakamı alsalar sıkıntı olurmu yarın öbürgün bana ?