arkadaşlar motorsiklet değilde benim bisikletimvar ve zinciri paslanmış durumda bi tanıdık vasıtasıyla gaz yağı aldım ufak pet şişede ilk defa kullandım gazyağını hayatımda ilk defa gördüm diyebilirim tiner gibi kokuyordu birebir tiner su renginde tiner olmadığını sadece elimi yakmamasından kanatine vardım yoksa tiner verdiklerini sanıcaktım :S ve zincirin bir kaç baklasını sildim pek bir pas sökücülüğünü görmedim bisikletin başla yerlerinde ufaklı ufaklı paslar vardı oralara sürdüm gene pek bir etkisini görmedim acaba gaz yağının çeşitleri varmıdır yoksa paslı yere sürdüğümüzde pası tamamen çıkarmıyor sadece üstündeki yüzeysel pası alıp pas rengindemi bırakıyor yoksa eskisi gibi parıl parıl parlatıyormu ?
Hazır konu canlı iken
Gaz yağı bulabilen bulduğu yeri yazabilir mi?
Hocam İstanbul'da ne tarafta olduğunu yazarsan daha verimli cevap alırsın.
Bu arada ben Bağcılar'da Osmangazi Caddesi'nden(dağyolu caddesi) bir yağcıdan alıyorum. Yarım litresi 5 lira.
Acıbadem'deyim. Kadıköy.
İnternette bir yer buldum. Yalovada imiş. 750cc yi 8 TL ye satıyor. Aradım. 10 lt alırsam 80TL olacak. 10 tl de kargo tutarmış. Lt si 9 tl ye gelecek.
internette ilan edilen fiyat 3.90TL falan.
Çok pahalı herkes.
Ne dersiniz alsam mı bu adam dan acaba 9 TL eve kadar gelecek.
Bostancı minibüs caddesindeki Shell benzincisinin tam karşısında küçük bir dükkan var; ismi "Kirby" idi sanırım. Orada bulabilirsin.
Camda yazıyor zaten kocaman "Gazyağı bulunur" diye.
kartaldada var gazyağı kartal shelldeminübüs yolu üzerinde
![]()
Kartal toprakyol Shell benzincide de satılıyor.
Birçok zincir temizleme spreyi kullandım. Gaz yağı zinciri temizlemek için en iyi ve en ucuz çözüm bence. Bostancı Minibüs yolu Shell in karşısında soba satan bir yer var. Oradan bulunabilir.....
kartal minibüs yolunda toprak yol ışıklar da shell benzinlik var orda satıyolar bende ordan tedarik ediyorum...
Dudullu kadosan oto sanayi sitesinde bulabilirsiniz. Sanayinin tam ortasında üçel otogaz var, onun olduğu sırada en sonda petrol ürünleri satan büyük biyer. (ismini bilmiyorum)
Kartal toprakyoldaki shell den de alabilirsiniz. Ben hep oradan aliyorum.
Tam adresi bilmiyorum ama Kartala gelmeden toprakyol duraginda bir shell benzinci var yani minibus yolu uzerinde. Kartalda toprakyol shell nerede diye sorarsaniz herkes gosterir. Lt fiyatini tam hatirlamiyorum ama 1,5 lt.lik pet siseye doldurup almistim 4 tl civari felan tutmustu.
Bauhaus'tan aldım 11.90 TL sadece 1 litre! Çok pahalı!
Dolmuş yolu üzerinde aşağıdaki adreste var, bugün aldım. Bildiğiniz benzin pompası mantığıyla koyuyorlar. Yanınızda şişe, kap vb. bir şeyler götürün.
Kadıköy istikametinden gelip Kartal'a girdikten ve bir miktar ilerledikten sonra sağda kalıyor.
Üsküdar Cad. Toprak Yol No:29
Kartal Merkez, Kartal, İstanbul - Asya
Tel: +90 216 353 44 18
Shell
istanbul ümraniyede güven sanayi girişinde caddeye bakan sırada yağ satan dükkanda var. arkadaş ne güzel temizliyor, çile çekmişiz bu zamana kadar.