Motosiklete cakmaklik nasil yapilir ?

Merhaba arkadaslar kamerayi sarj etmek icin gt 250 naked motora nasil cakmaklik yapilir ve fiyati ne olur bilen var mi acaba
hocam ben alıexpresten orjınal usb şarj soketi aldım su geçirmez şimdi cakmaklık olsa birde içine cakmak soketi takacaksın ama bu direk usb ben 2 li olan soketi 10 dolara aldım teklıler 6 dolar flan kargo dahil

Merhaba arkadaslar kamerayi sarj etmek icin gt 250 naked motora nasil cakmaklik yapilir ve fiyati ne olur bilen var mi acaba

Kardeşim sana bir sorum var. İnternette satılan action kameraların ben aynı anda hem kayıt yapan ve şarj olabilenini arıyorum. Sen bu iş için hangisini kullanıyorsun. SAtıcıalra soruyorum ama genelde 2 saat dayanabilen şarjlıları denk gelıyor.

Kardeşim sana bir sorum var. İnternette satılan action kameraların ben aynı anda hem kayıt yapan ve şarj olabilenini arıyorum. Sen bu iş için hangisini kullanıyorsun. SAtıcıalra soruyorum ama genelde 2 saat dayanabilen şarjlıları denk gelıyor.

sevgili abim öyle bişey yok
hem çekim yapıp hem sarj olanı yok
ama kameralara özel aparatlar var e bayda hem şarj ederken hem kayıt etmeni sağlayan
fakat su geçirmezlik olayı devre dışı kalıyor bu sefer
hatta goprolarda harici harddisk takmanı sağlayan aparatlar mevcut

Arkadaslar yorumlar icin tesekkurler fakat sj1000 adli kamerada satici kullanirken sarj edebilirsin dedi bana :s

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar