Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bayağı bir yazı olmuş takip edemedim. Okuduğum kadarı ile bazı arkadaşlar zayıf akü ile marşa basmışlar. Bunu yapmayın, işin ucu göstergenin bozulmasına sıfırlanmasına kadar gider. Marş motoru zayıf çeviriyorsa, benzin pompasının sesi cılız çıkıyorsa hiç zorlamayın ve gerçekten zor durumda değilsenizde vurdurmayın motorunuzu. Aküyü çıkarıp düşük akımda uzun süre sarj edip sonra yerine takın sorun kalmaz. Yüksek amper kısa sarj hem verimli değil hemde ömrü kısadır. Bu söylediklerim enjeksiyonlu için geçerli tabiki. Karbüratörlü model ile pek haşır neşir olamadık.

Selam. 3 ay önce motoru kaldırdım. Akü kutup başlarındaki kabloları çıkarıp greslemiştim. Şarza ihtiyaç olur mu tekrardan? Linkteki aletle şarz etsem nasıl? http://urun.gittigidiyor.com/otomob...-tam-otomatik-aku-sarj-cihazi-kargo-103284516

Dikkat ederseniz genelde elektirik arızaları 3 yaşındaki motorda olmaya başlıyor.Sebebi bitik akü ile idare etmeye çalışan kişiler %90
Bitik akü şarj tutmadığı için konjektörünüzün zorlanmasına vede yanmasına sebep olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------

Selam. 3 ay önce motoru kaldırdım. Akü kutup başlarındaki kabloları çıkarıp greslemiştim. Şarza ihtiyaç olur mu tekrardan? Linkteki aletle şarz etsem nasıl? http://urun.gittigidiyor.com/otomob...-tam-otomatik-aku-sarj-cihazi-kargo-103284516

Kutup başınıda sökseniz akü durduğu yerde ufak ufakda olsa şarj kaybeder. Volt metren varsa değeri ölç yoksa da tak motora marş motorunu çevirmekte zorlanmadan çalıştırıyorsa güzelce dolaş şarj etsin aküyü :)

Konuya biraz renk gelsin. Ön çamurluğu plastidip ile kırmızıya boyadım. Titanyum rengi yapmak için yan grenajlara da girişeceğim yakın zamanda.

Kuyruğu da iptal ettim. Geçen gün arkadan gidişine baktım, aşırı sallanıyor, kötü durduğunu düşünüyorum kuyruğun.

bikepics-2644120-800.jpg

bikepics-2644121-800.jpg

bikepics-2644131-800.jpg

bikepics-2644127-800.jpg

esc

2014 GT 250R da değişiklikler yapılmış lastikler ve egzoz değişmiş :mrgreen:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-4-44motor-guvencesiyle-2014-hyosung-gt250r-154855819/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------

arka fren kaliperi de değişmiş galiba

Ben de siteye tam olarak bunu yazmak için girmiştim. Sen benden evvel davranmışsın.
Bence egsoz eskisinden daha kötü duruyor. Lastikleri Shinko'dan kurtarmışlardır umarım. Ön fren kaliperleri aynı gibi duruyor. Arka kaliperi sadece siyaha boyadıklarını düşünüyorum.

Arkadaşlarım ön far ampullerini beyaz ampul olarak değiştirmeyi düşünüyorum şimdi hepsiburadadan sipariş vereceğim bizim ampullerin uzun ve kısası için hangi tür ampul alıyorduk? kısa h4 uzun h1 miydi neydi? ona göre sipariş geeceğim de

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ben motoru 2013 9.ayda aldım sigortayı daha yeni yapacam 375 lira fiyat verdiler normal mi?

sigorta yaptırırken arraştır fiyat al heryerden kardeşim aralarında uçurum olabiliyor. Kİ bu fiyat bana normal gelmedi :S

Bir de daha ruhsat basılmamış sordum basılıp gönderilecekmiş onun içinde para isterler mi acaba
Yaw öğrenciyim yemin bir aylık param gidiyor şu sigorta ıvır zıvıra bir ay daha açım :pr:

ben ruhsata para verdiğimi hatırlamıyorum ama aldığım yer belki halletmiş olabilir tam bilmiyorum onu kardeşim. Motor sevdası adamı böle açta bırakır açıktada bırakır işte :)

ben ruhsata para verdiğimi hatırlamıyorum ama aldığım yer belki halletmiş olabilir tam bilmiyorum onu kardeşim. Motor sevdası adamı böle açta bırakır açıktada bırakır işte :)

Usta inan şu an dinlediğim müzik ruh halimi gösteriyor: Halil Sezai İsyann :salut:

Arkadaşlarım ön far ampullerini beyaz ampul olarak değiştirmeyi düşünüyorum şimdi hepsiburadadan sipariş vereceğim bizim ampullerin uzun ve kısası için hangi tür ampul alıyorduk? kısa h4 uzun h1 miydi neydi? ona göre sipariş geeceğim de

kısa H3 uzun H1 yanlız çinçon markalar karşıdan bakınca beyaz duruyor ama aydınlatmaları oldukça zayıf. Hele ki yağmurlu sisli puslu havalarda.osram nightbraker tavsiye ederim.yada filips falan. oldukça zaman alan bir iştir kapalı bir alanda ve keyfin yerindeyken yap, yoksa pişman olursun farla uğraştıgına.:queen::queen:

kısa H3 uzun H1 yanlız çinçon markalar karşıdan bakınca beyaz duruyor ama aydınlatmaları oldukça zayıf. Hele ki yağmurlu sisli puslu havalarda.osram nightbraker tavsiye ederim.yada filips falan. oldukça zaman alan bir iştir kapalı bir alanda ve keyfin yerindeyken yap, yoksa pişman olursun farla uğraştıgına.:queen::queen:

valla dostum herkes aynı şeyi söyledi bayabir uğraştırıyormus sanırım :S becerememekten korktum açıkcası suan :D nighbraker alacağım yeterince beyazmı ? kullandınmı hiç? aydınlatması falan iyimi bilgin varmı?

Emregtr; benim kısa far patlamıştı değiştirmek için kafa grenajını sökmen lazım harbiden baya uğraştırıyor

Arkadaşlar ben motoru 2013 9.ayda aldım sigortayı daha yeni yapacam 375 lira fiyat verdiler normal mi?

daha 15 20 gün önce yaptırdım 280 tl filandı. axa sigorta. sana verilen fiyat çok. eğer sigorta yaptırmadığın için cezası varmıdır bilemiyorum onu sordun mu ? buarada ruhsatı eve gönderirler yenisini evde olmazsan geçici ruhsat kağıdıyla emliyete gidiyorsun hangi noterde hallettiysen o notere yakın emliyete oradan kendi ruhsatının zarfını buluyorsun hiç bir para vermiyorsun geçici kağıdı bırakıyorsun 15 gün sonra gidip alabilirsin.

Son düzenleme:
Pistolero_10 eski kasa olsa sökerimde bu yeni kasa kafası biraz değişik gibi becerebilirmiyim acaba :S baya uğraştıracak sanırım vazmı geçsem :S birde park ampulü için beyaz olarak ne almalıyım? Dipsiz bi bizimkiler? hepsi burada.com da osram h3 night braker buldum bu araba iin olan bizede olur dimi sıkıntı yapmaz? ulen ne çok soru sordum be :D

Pistolero_10 eski kasa olsa sökerimde bu yeni kasa kafası biraz değişik gibi becerebilirmiyim acaba :S baya uğraştıracak sanırım vazmı geçsem :S birde park ampulü için beyaz olarak ne almalıyım? Dipsiz bi bizimkiler? hepsi burada.com da osram h3 night braker buldum bu araba iin olan bizede olur dimi sıkıntı yapmaz? ulen ne çok soru sordum be :D

valla dostum bende değiştirmek istiyorum night braker çok araştırdım iyi diyorlar fakat hyosungda nasıl olur iyimi bende bilmiyorum xenon taktırmayı düşünüyordum bende xenon sıkıntımı yaşatıyor hyosungda 10 k lık ?

ampül değişimi için kafa falan sökülürmü yahu :) el giriyo rahat olmasada değiştiriliyor ampül. ben değiştirdim daha önce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar